Akiknek sokat veszekednek(vagy veszekedtek) a szülei, nem ég a pofátok a szomszédok előtt? Mert nekem nagyon
Már nem is az,hogy ordibálnak, lassan immunis lettem rá, felőlem le is ütheti egymást ez a két idegbeteg, de az zavar hogy mások hallják és szégyenérzetem van. Pár éven belül 3. szomszéd van itt(vajh az előző 2 mért ment el?) és ezeknek is 1 héten belül sikerült bemutatkozni egy jó ordibálással, hogy tudják mire számítsanak.
Direkt úgy csinálom hogy ne is lássanak meg, de még így is ég a pofám meg szégyellem magam, hogy itt élek(már nem sokáig).
Meg azt se bírom ha valaki sajnálatot vagy szánalmat érez felém, hogy jajj itt egy szerencsétlen fiatal és ezt kell hallgatnia
:( sajnalom. Plane hogy ket ilyen idegbetegnek normalis gyereke van akit ez zavar.
Hany eves vagy?
Eleg nagy ahhoz hogy leulj veluk beszelni ez igy nem ok?
Nem. Lesz4rom a szomszédot.
Ők miben különbek? A két 30 feletti lányuk ott lakik a nyakukon és jarnak hozzájuk a kanok dugni.
A másik pedig 2 ordibáló, visító autista gyereket nevel.
Na pont ezek véleménye érdekel.
Nem, nem zavar/zavart.
Én is hallottam másokat ordítani a szomszédságban. Amelyik háztartásban azt mondjak, hogy nincsenek veszekedések, azok hazudnak… persze fontos, hogy milyen mértékben történik, de mit foglalkozzak azok véleményével, akiknél ugyanaz történik?
Évek óta jobb a helyzet már, érdekes módon tök jó a viszony a szomszédsággal es senki nem emlegette fel soha. Szóval..
Ja köszi, én amúgy tök normális családban élek.
Nem tudom.. nekem attól, hogy párszor elzördült 1-2 veszekedés, még nem lettek abnormalisak a szüleim.
És nem, nem arról van szó, hogy nem tudom elképzelni, hanem hogy a több száz háztartásban, amiben megfordultam a munkáim során, alapvetően 2 dolog volt jellemző.
1. Van veszekedés, hol kisebb, hol nagyobb mértékben.
2. Nincs veszekedés, de a két fel krvara nem is kommunikál egymással.
Most nem arra gondolok, amikor apa alkesz, anya gyógyszer függő, vagy egyéb extrém esetekre. De egy egészséges párkapcsolatban is van 1-2 kisebb vita, hiszen nem lehet mindig 100%-os egyetértés. Ez rendben is van így.
De aki azt mondja nekem, hogy ő sosem zordult össze a párjával, annak utána azt se hiszem el, amit kérdez.
A veszekedés szerintem pedig amúgy sem egyenlő azzal, hogy úgy kell ordibalni, hogy a másik városban is hallják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!