Hallottátok ezt a történetet?
Http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/10/10/v8-asok_foztek_kolontaron/1/#szoveg
Megkérem a moderátorokat, hogy ne töröljék, ne helyezzék át a kérdést. Ha végigolvassák a linket, meg fognak érteni.
Nem kívánok reklámozni senkit, nem célom más honlap(ok) népszerűsítése, csupán meg akarom mutatni, hogy van még emberség ebben a világban.
"valaki bunkó mégis jelentette a kérdést :/"
Hát ezt honnan lehet tudni?
Onnan lehet tudni h. nincs a kérdés alatt a "Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé!" felirat..
Valaki jelentette a kérdést, de modik levették a feliratot, mert úgy ítélték meg, nincs jelentenivaló a kérdésben...
Megjegyzem, jól tették h nem törölték:D
Na szóval innen lehet tudni h jelentették.
10-11 01:20
De buta vagy,már ne is haragudj!Most nekem van kb 20 munkatársam,mindenki ad bele monjuk 5 ezer ft-ot az 100ezer tf!1 kg sertés,vagy marha kb 1000 ft abból kijön 60-70 kg hús!Abból lehet kb 1000 embernek pörköltet meg gulyást csinálni,a maradék pénzből megveszik a kenyeret,meg a gulyásba a krunplit,répát!Nem tudom,a mai világba már 5000 ft,nem fog földhöz csapni!De neked elég korltátolt a felfogásod!
Nagyon jó kezdeményezés:)) Egy volt slitársamtól kaptam a napokban iwiwen egy "kör"levelet. Ők is elhatározták h mennek segíteni.
Levél a köv:
Sziasztok!
Lehet, hogy lemegyünk egy csapattal, és a Greenpeace támogatásával (ezt a polititkai korrektség miatt írtam meg) a katasztrófa sújtotta területre, elsőkörben főzni a kármentesítőknek, másodsorban meg bármit találunk amiben segíthetünk, megtesszük.
Szeretnék kérni segítséget étel alapanyaghoz, főzőeszközhöz, (krumpli, vagy bármi, amiből tudtok felajánlani).
Akármilyen ötletetetek van, vagy egyéb felajánlás, akkor szívesen elhozom, és leviszem.
Bármi jól jöhet!
Elvileg gumicsizma van, de kesztyű, overál, maszk nincs...Ilyenekre is szükség lenne.
telefonszámom: (akit érdekel megiron privátban)
Köszönöm szépen a segítséget!!!!
Vajda Virág
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!