Most olyanokat szeretnék kérdezni hogy akiknek nagyon rossz a kapcsolata a szüleivel ti hogy bírjátok velük? Esetleg ha elköltöztetek milyen taktikákkal bírtátok ki?
Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 18:48
11/12 Szitibo válasza:
Nekem nagyon rossz lett a kapcsolatom édesapámmal, miután anyukám meghalt! A leendő vejemet nem fogadta el apukám, azt gondolta, hogy nem őszintén szereti a lányomat, csak "érdekből", aki mellett én kiálltam, így szinte nem is beszélt velem utána apukám. Miután édesapa meghalt, rá 2 évre elvált a vejem a lányomtól, mert "már nem szerette őt", és akkor már volt egy 5 és fél éves kisfiú unokám! Nem bírtam ki sírás nélkül, ha erre gondoltam, hiszen olyan nagy szeretet volt a családunkban addig. Sokat gondolok arra, mit tehettem volna, de a mai napig azt hiszem, hogy semmit!
12/12 Szitibo válasza:
11/11 folyt. köv. Rossz kapcsolatom lett az apukámmal, külön költöztünk tőle, még ő támogatott bennünket pénzzel, hogy két generációs házat tudjak építtetni, ahol a fiatalok, és mi is le tudjuk élni majd az életünket! Láttam, hogy sírt a lelke amíg élt a lány unokája miatt, talán ő olyat látott, amit mi szülők nem?! de amíg élt, én minden féle dologgal jeleztem, hogy szeretem, és tisztelem, és támogatom, nem volt kérdés, hogy ki kellett bírni azt, hogy más véleménye volt, és sajnos be is következett az igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!