Mit gondoltok rólam ezek alapján?
23 éves lány vagyok. Van egy 3 éves kapcsolatom eleinte nagyon jól működött, szerelemmel, neki adtam a szüzességem is. Ő nagyon szeret engem. Testi hibás és engem ez nem zavar, illetve annyiban számított, hogy emiatt biztos nem fogják tőlem elszeretni kevesebb a lehetősége a csajoknál.
Ő még most is szeret, de én már nem, mégis jól érzem vele magam csak a szex nem működik, erre akkor jöttem rá, mikor kiderült hogy máshoz vonzódom úgy. De nem csaltam meg. Én jól érzem magam vele, de valahogy az van a fejemben hogy egész életem végéig vele maradnék, és hogy nem érdemlek nála jobbat. Ő ragaszkodik is hozzám. Egyszerűen úgy érzem nem tudnék párt találni, vagy nem akarok és kapaszkodom ebbe a kapcsolatba.
Ha nem vagy boldog akkor ő sem lesz az.Ami nem megy nem kell erőltetni.
Szerintem te csak sajnálatból maradsz vele,és önzőségből,hogy ne légy egyedül.
De megértelek mert nem könnyű kilépni egy hosszú kapcsolatból.Sok sikert.
Basszus nem tudjátok ki az a Seal? Elég szánalmas, bezzeg Sp-t fogadjunk ismeritek.
Bocs az offért
Nem szereted eléggé, csak titkolod magad elől.Ő egy olyan lányt érdemel, aki tiszta szivből tudja szeretni és nem azért szereti , mert kisebb az esélye, hogy megcsalja.
Idióta.
Az, hogy egy kapcsolatban masokat is megkivan a parjan kivül az ember, az nem baj. De ha mar inkabb masokat kivan, mint a parjat, na az mar baj. Szerintem is az van, hogy te mar nem szereted a parodat, de jol erzed magad vele. Kötödsz hozza. Az a baj, hogy ha igy maradsz vele tovabb azzal nemcsak öt, de magadat is becsapod. Egy monogam parkapcsolatban az a jo, ha mindeket fel szereti egymast, szerelmes, es nem akar massal együtt lenni. Szerintem te felsz attol, hogy nem talalsz jobbat. Vagy nem talasz ujra olyat, aki kepes ennyire szeretni, ezert nem akarod elfogadni, hogy reszedröl ennek a kapcsolatnak annyi. Csak az a baj, hogy ehhez a szeretethez a parodnak is joga van, es nem te vagy az, akitöl ezt megkapja. Es ha zet ö tudna, akkor biztos nem akarna tovabb ezt a kapcsolatot veled. Gondold ezt at ujra, es ennek tudataban dönts. A testi fogyatekossaga ha zavar, akkor egyertelmüen, nincs tovabb heklyetek egymas mellet, mert egy kapcsolat legelejen normalis, ha van egy keves fenntartas ilyesmi miatt, de egy komkoly kapcsolatnal a lelki kötödesnek, a szeretetnek akkoranak kellene lenni, hogy regen elfogadtad volna mar ezt az aprocska szepseghibat, es nem lenne nalabb szebb ferfi szamodra a vilagon. Kivanom, hogy talad meg a helyes utat, es legyetek boldogok:-)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!