Mit gondoltok rólam ezek alapján?
23 éves lány vagyok. Van egy 3 éves kapcsolatom eleinte nagyon jól működött, szerelemmel, neki adtam a szüzességem is. Ő nagyon szeret engem. Testi hibás és engem ez nem zavar, illetve annyiban számított, hogy emiatt biztos nem fogják tőlem elszeretni kevesebb a lehetősége a csajoknál.
Ő még most is szeret, de én már nem, mégis jól érzem vele magam csak a szex nem működik, erre akkor jöttem rá, mikor kiderült hogy máshoz vonzódom úgy. De nem csaltam meg. Én jól érzem magam vele, de valahogy az van a fejemben hogy egész életem végéig vele maradnék, és hogy nem érdemlek nála jobbat. Ő ragaszkodik is hozzám. Egyszerűen úgy érzem nem tudnék párt találni, vagy nem akarok és kapaszkodom ebbe a kapcsolatba.
Mi a testihibája?
Semmi rosszat,elmúlt szakits vele tuti találsz párt.
ne csapd be magad és pláne őt ne.
pápá
a seal-nek egy különleges betegsége van gyerekkorában megtámadta eg ybetegség az immunrendszerét és kisebesedik az arca nézzd a képet tiszta seb ez amolyan karc betegség
szerintem meg ugy kell gondolni h nincs baja és h akk már rég elhagytad volna azért h boldog legyél de van benned ennyi "kedveség"h nem hagyod el mert szted nehez talál amjd csajt sztem meg lassan adagold neki vagy nem tom pussz
Jajj de bírom az ilyen hozzászólásokat, mint az előző. Lehet, te aszexuális vagy, de egy párkapcsolatban igenis fontos a szex. A jó szex közelebb hozza a feleket.
Szerintem beszélj a barátoddal, próbáljatok változtatni. De ha egyáltalán nem vonzódsz már hozzá, ne erőltesd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!