Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Van egy 3 éves kapcsolatom eleinte nagyon jól működött, szerelemmel, neki adtam a szüzességem is. Ő nagyon szeret engem. Testi hibás és engem ez nem zavar, illetve annyiban számított, hogy emiatt biztos nem fogják tőlem elszeretni kevesebb a lehetősége a csajoknál.

Ő még most is szeret, de én már nem, mégis jól érzem vele magam csak a szex nem működik, erre akkor jöttem rá, mikor kiderült hogy máshoz vonzódom úgy. De nem csaltam meg. Én jól érzem magam vele, de valahogy az van a fejemben hogy egész életem végéig vele maradnék, és hogy nem érdemlek nála jobbat. Ő ragaszkodik is hozzám. Egyszerűen úgy érzem nem tudnék párt találni, vagy nem akarok és kapaszkodom ebbe a kapcsolatba.

2010. okt. 9. 21:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

Mi a testihibája?

Semmi rosszat,elmúlt szakits vele tuti találsz párt.

ne csapd be magad és pláne őt ne.

pápá

2010. okt. 9. 21:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Az a baja mint Sealnek!
2010. okt. 9. 21:11
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Ki az a Seal és mi a baja?
2010. okt. 9. 21:17
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Ha neked a szex fontosabb,mint az érzelmek,akkor hagyd ott,és keress magadnak szexpartnereket. Bőven találsz erre férfit.
2010. okt. 9. 21:18
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Ki az a SEAL?linket kérek:D
2010. okt. 9. 21:20
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Seal? ki az? én először a fókákra gondoltam :D
2010. okt. 9. 21:21
 7/18 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen mintha égési hegek lennének az arcán és máshol a testén na!

8/18 anonim ***** válasza:
47%

a seal-nek egy különleges betegsége van gyerekkorában megtámadta eg ybetegség az immunrendszerét és kisebesedik az arca nézzd a képet tiszta seb ez amolyan karc betegség

szerintem meg ugy kell gondolni h nincs baja és h akk már rég elhagytad volna azért h boldog legyél de van benned ennyi "kedveség"h nem hagyod el mert szted nehez talál amjd csajt sztem meg lassan adagold neki vagy nem tom pussz

9/18 anonim ***** válasza:
77%

Jajj de bírom az ilyen hozzászólásokat, mint az előző. Lehet, te aszexuális vagy, de egy párkapcsolatban igenis fontos a szex. A jó szex közelebb hozza a feleket.

Szerintem beszélj a barátoddal, próbáljatok változtatni. De ha egyáltalán nem vonzódsz már hozzá, ne erőltesd a dolgot.

2010. okt. 9. 21:22
 10/18 anonim ***** válasza:
21:18ra vonatkozott
2010. okt. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!