Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben hogyan lenne...

Ilyen esetben hogyan lenne érdemes normálisnak mondható kapcsolatot kialakítanom az apám exével?

Figyelt kérdés

Édesapámnak én lettem a gondnoka. A párja vitte magaval a 3 féltesómat. A gyermekelhelyzéses dolgokon már túl vagyunk, de mégis folyamatosan támad, hogy kiforgattam őket mindenükből és miattam kerültek utcára, én sajnálom tőlük a pénzt stb. Szerettem volna, ha normális lesz a kapcsolat közöttünk, de most nem úgy néz ki.

Valóban nem sok a 3*15E gyerektartás, de nem én hataroztam meg és apánk ellátása sem olcsó, amire semmit nem kérünk tőle. Ha tudok, segítenék is neki, de így ez sem működik. Hogyan álljak neki, hogy legalább valami minimális kapcsolat megmaradjon?

2023. ápr. 27. 14:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Rokkantságit kap, abból ítéltek meg ennyi gyerektartást.

Megtakarítás nincs.

2023. ápr. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!