Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap anyám részegen poharakk...

Tegnap anyám részegen poharakkal dobált kb 10-éjeli 3ig nem hagyot aludni azt mondta tak@rodj@k a pics@b@ mit tudok teni ma is kimegyek akonyhába fiam viselkedjél rendesen pedig semi roszat nem csinálok tanulok hazajövök enyi. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 21:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
senki nem tudna rá hatni max keresztanyámék de ot éltemígy is 3éves koromtól 12évés koromig de ot már nem lehetek max névadóapámhoz jászberénybe de az nekem meszevan meg max úgy keresztanyámékhoz h asulim meleti koleszba és elátnak pénzel
2010. okt. 9. 09:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, és egy szebb életet kívánok!

A lakóhelyeden keresd fel az önkormányzatot, ott van a gyámügyes. Az iskolai gyermekvédelmi felelőst, ha van ilyen, vagy egyszerűen az ofő. Ha pedig még egyszer előfordul, akár a rendprséget is kihívhatod, de javasolnám békeidőszakban az első kettőt.

szept.8. 21.26

2010. okt. 9. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez döbbenet!!!

Nincs ötletem, talán az iskolában jelezned kellene egy tanárnak akiben megbízol.

2010. okt. 14. 19:39
 14/14 anonim válasza:

Szija hasonló helyzetben vagyunk!

Az én anyámis eléggé gyakran be van rugva és elszarta az egész téliszünetemet:(:( és enm tudok mit csinálni max. elviselni.:( ha meg mondom neki hogy részeg akkor megsértődik és hozzám se szól.Tudom ezzel nemsokat segitettem de azért megirtam nah szia 13/L

2010. dec. 31. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!