Van olyan közeli felmenőd, aki magas kort élt meg, ennek ellenére azt mondanád, hogy még élhetett volna, mert váratlanul ment el?
Azt hiszem, apai nagymamám volt ilyen. Bőven 90 felett volt, nem emlékszem, hogy valaha is beteg lett volna.
N
Dédnagymamám 99 évesen hunyt el.
Vasárnap voltam nála (minden hétvégén mentem), bemutattam a barátomat neki. Ő kávét főzött nekünk, viccelődtünk stb
Majd másnap mikor jöttem haza a suliból (19 éves voltam) megláttam a buszunkat előző temetkezésis kocsit. Olyan rossz érzésem lett h rohantam dédihez (nagymamámmal lakott)
Sajnos érte jött 😔😭
Dédpapám 95 éves volt mikor elhunyt. Szintén előző nap semmi előjele nem volt a dolognak. Nyáriszünete volt. Anyum elvitt Dédihez (ő vigyázott rám ilyenkor) Reggel még megreggeliztünk, beszélgettünk, majd mondta h lepihen. Miután bement hozzá h megnézze, kijött és mondta h szóljak mamának h jöjjön már be a papi hívja.
Mikor mamával bementem, a papi már félrebeszélt. megkérte mamát h etesse meg a lovakat mert ő nem bír. (már vagy 50 éve nem voltak lovai) Aztán engem elküldött dédi boltba. Mire visszaértem már anyum is ott volt. Nem tudom h el is ment addigra a papi, mert értem jött bátyjám h menjünk el fagyizni, onnan meg haza mentünk😔
De kristály tisztán emlékszem rá pedig olyan 8 éves lehettem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!