Környezetemben élőket ha becézgetem arról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
szóval az anyámat baktának, a fateromat kutyának az öcsémet Walternek hívom, de az ő igazi neve Konrád
és a húgomat pedig putnokinak
én 18 éves fiú vagyok
2010. okt. 8. 19:01
21/31 anonim válasza:
Nagy szerencséd van a szüleiddel. Ha az én fiam lennél, már rég nem élnél. Én meg "becézgetném" esténként az urnádat. Bár ha a szüleid eltűrik, ők se normálisak, volt honnan örökölnöd az idiotizmusodat.Ja, én is becézlek akkor : kis köcsög (de csak szeretetből, mert nekem tetszik:)
22/31 anonim válasza:
Mi van utolsó?Valaki beléd rúgott,egyél frontint,ideggyengeségre jó..
23/31 anonim válasza:
Utolsó! Hozzál, akkor beszedem:) Mivan, te is csak egy kis köcsög vagy?:))) 12 évesen megtanultál írni, aztán apád pénzén itt gyakorolsz? Menj inkább tanulj, hátha még utcaseprő is lehet belőled.
24/31 anonim válasza:
Vegyél vissza az arcodból mert rohadtul nem ismersz és túl nagy a szád,Ne itt éld ki magad mert othon jelentéktelen vagy .Pszichológia....Amúgy 28 éves vagyok többdiplomás,utcaseprő legfeljebb te vagy,mindenki magából indul ki,És elsősorban bántalmazott gyerekekkel foglalkozom.És lehetsz 40 éves de 10 éves szinten van az irásod.Pszichológushoz fordulj mielőbb majd segít rajtad,ha lehet még egyáltalán...Én befejeztem ezt a meddő vitát,nem vitatkozom agresszív bolondokkal ,mert lesüllyedek közéjük és a rutinjukkal legyőznek.Pá szivem,nyugodalmas jó éjszakát.
25/31 anonim válasza:
Melyik büfészakon szerezted a több diplomádat? Ha szegény bántalmazottakkal is így viselkedsz, elég szomorú jövő vár rájuk. Azt hiszem, nyuftatót meg neked kellene szedned, kisköcsög.(Csak szeretetből becézlek, mert nekem tetszik:)))
26/31 anonim válasza:
Hát nem bűfészak.Amúgy hány éves vagy?És Nem vagyok kisköcsög nőkkel igy szoktál beszélni?És még annyit hogy a hozzádhasonlóktól veszem el a gyerekeket és helyezem őket nyugodt szerető környzetbe.
27/31 anonim válasza:
Hozzászólásodból nem gondoltam, hogy nő vagy. Egy utolsó utcagyerek támad így le valakit, ahogy te. Szégyellheted magad. Bár tölem nehezen vennél el gyereket, egyrészt már rég nincs kiskorú gyermekem, másrészt valószínűleg az én egyik gyerekem a te főnököd. No további szép estét. Szomorú, hogy ilyen emberekre, mint te, gyermekek sorsát bízzák. Az agresszivitásod pedig .....anya biztos nem vagy, ha neked természetes, hogy a gyermeked ilyen "becézésekkel" kedveskedik neked. Írásod alapján valóban taknyos 12 évesnek gondoltalak.
28/31 anonim válasza:
Nem a felső becézésre értttem hanem a becézésre általában ,olvass már,Édesanyámat Anyácskának és Ancinak becézem Tesómat meg fülesnek,mert röntgen füle van sajnos,szerinted most szégyelnem kéne magam,én az ilyen becézéseket nem tartom rossznak,kifejezi a szeretet és jellentésük van.Jó ha csúnya gúnyosd akkor nem értek egyet a becézgetésekkel,általánosan a becézés szerintem nem olyan nagy vétek,hogy viz meg kenyér járjon érte... Amúgy a te hozzászoásaid kicsit sem agresszívek,szálka és gerenda...na léptem,szép álmokat,örültem beszélgetésnek.
29/31 anonim válasza:
Én kizárólag a kérdezőnek szántam a válaszomat. Az nem becézés, hanem gúnyolódás, a saját családjának semmibe vevéswe, szülei folyamatos megalázása. És valóban rendbetenném, ha a gyerekem lenne, bár az én gyermekeimre sose volt jellemző efféle mentalitás. Nyugtatókra pedig szerencsére még így, időskorban sincs szükségem. De az ilyen kis pimasz tinikkel , mint a kérdező, nem tudnék azonosulni. Örülök, hogy az én családomban még hasonló sincs.
30/31 anonim válasza:
Első vagyok... Hát igen, ahogy olvasom a kommentjeidet, de inkább bunkó vagy, mint kedves, aki becézget másokat... Én nem így szoktam... Hát ez van, majd megkapod a nyaklevesed ebédre" ", aztán hátha észhez térsz... De a h.ülye ember h.ülye is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!