Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Környezetemben élőket ha...

Környezetemben élőket ha becézgetem arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

szóval az anyámat baktának, a fateromat kutyának az öcsémet Walternek hívom, de az ő igazi neve Konrád

és a húgomat pedig putnokinak

én 18 éves fiú vagyok

2010. okt. 8. 19:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Engem sokáig vilipásztornak hívtak,mert párszor összeismerkedtem a villanypásztorral.
2010. okt. 8. 19:48
 12/31 anonim ***** válasza:
Ja és te vagy ugye a Pincsi? Mármint a pincsikutya. Hát, amíg marha-barhának, és kaki-makinak nem hívsz senkit, talán örülnek neki.
2010. okt. 8. 19:48
 13/31 anonim ***** válasza:

Nagyon szánalmas vagy te is, és az a 22 éves lány is,aki hülye neveken szólítja,akiket állítólag szeret! Az ostobaságotokat és a műveletlenségetek bizonyítjátok ezzel.

Ha te lennél a fiam,az első alkalommal kaptál volna egy akkora pofont,hogy a másikat a fal adja,főleg,ha még röhögsz is rajta. Ha ez nem használna,akkor csak a létfenntartásodhoz szüséges dolgokat kapnád meg. Zsíros kenyér,víz,néha egy kis leves,vagy paprikáskrumpli. Nincs telófeltöltés,bulizás stb!

Amíg a szüleid tartanak el,addig legalább a minimális tiszteletet megadhatnád nekik!

2010. okt. 8. 20:12
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha nekik ezzel nincs bajuk, akkor miért ne tehetnéd? Akkor viszont ne panaszkodj, ha a szüleid egy idő után elkezdenek "tökfejnek", vagy hasonlónak hívni.
2010. okt. 8. 20:13
 15/31 anonim ***** válasza:
Ha a faterod lennék és kutyának hívnál,itt felrúgnálak mint egy gumilabdát,Kinában lepattannál,és úgy elgurulnál hogy soha többé senki meg nem találna.
2010. okt. 8. 20:42
 16/31 anonim ***** válasza:
2012 te neked se legyen gyereked,mert hozzánk jönne terápiára,amúgy miért szánalmas aki becézi a szeretteinket.
2010. okt. 8. 20:43
 17/31 A kérdező kommentje:

20:12

belinkelnéd a témát? :D

2010. okt. 8. 21:07
 18/31 anonim válasza:

Jó h nem puruttyának hívod apádat :/

a másik kettő még elmegy.

2010. okt. 8. 21:33
 19/31 A kérdező kommentje:
mi az a puruttya?
2010. okt. 9. 10:29
 20/31 anonim válasza:
1 fajta Dalos madár aminek szép tenor hangja van ,szibériában őshonos ;)
2010. okt. 9. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!