Akik apa nélkül nőttek fel mit hiányoltak az életükből?
Születésem után elváltak, nem is emlékszem rá.
Sosem hiányzott, nem is érdekel.
Azt hiányoltam, hogy anyám alig volt velem.2 munkahelyen dolgozott hogy eltartson minket. Apám feketén dolgozott, gyerektartást se fizetett.
Ha fizetett volna, vagy ha lett volna apám akkor több időt tudott volna otthon lenni anyám.
Elváltak óvodás koromban. Nem hiányzik semmi. Nem véletlenül váltak el. Az lett volna rossz, ha együtt maradnak és vele kell felnőnöm.
Férfi példa, modell így is volt előttem. Nagypapák, nagybácsik, unokabáty, stb.
Nem kell vele elfeledtetni semmit. Attól még tarthatja a kapcsolatot az apával és családjával, hogy elváltatok. Ha meg nem megy valamiért, akkor is ott vagytok neki ti.
Nekem hiányzik. Bár sose tudom,hogy milyen volt. Többször elhagyott minket, 3 éves korom óta alig van az életünkben.
Börtönbe kerülése után 3 évig nem is tudtunk róla, annyira le se kakkantott engem és a testvéreimet.
A legelső barátom szüleinél kapott el a síró görcs, amikor az apukája poénkodott.
De rengetegszer volt ilyen hiányérzés, a párkapcsolataimban is elég erősen meglátszik, hogy nem volt apám.
:D Sokkal szebb es vidamabb gyermekkorom volt! Eletemben az egyik legjobb dolog,hogy a fater elhuzott a budos f####ba :). Mi hianyzott?
Hogy talan ha nem 10 honapos koromban hanem 5 honapos koromban teszi legalabb meg kevesebbet latom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!