Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj "hagynom" hogy a...

Muszáj "hagynom" hogy a gyerekem lássa a részeges locsolkodós hagyományt?

Figyelt kérdés

Utálom hogy a párom családjában ez a s€ggrészegség zajlik minden áldott húsvetkor. Most a párom elvinné az 1 évest is locsolkodni, hátha kap egy két húsvéti ajándékot. Én ezt nem szeretném megengedni.

Tavaly husvétkor az egyik testvere összehányta magát, a másik pedig részegen elterült az udvaron. Nem tudom most hogy tervezik, de én ezt nem szeretném. Szerintem borzasztó ez az egész.

Most úgy vagyok vele hogy nem fogom elengedni a gyereket, menjen el ő egyedül locsolkodni, vagy a testvéreivel vagy akivel akar. De a gyereket hagyja ki ebből a rossz példából. Egyébként ő vezetett.

A család másik része elég szabados, ott nem probléma a s€ggrészegség..

2023. ápr. 7. 16:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
23%
Ha mindenki elment hazulról, akkor te is elő tudod venni majd a dugi piádat és te is tudsz majd nyugodtan inni.
2023. ápr. 7. 22:23
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk nekem ez eleve olyan szinten nem fér bele, hogy össze sem házasodok ilyen emberrel, ugyanis rühellem a részegen bókoló, jóofizó, sárban fetrngő bárkit - ha rokon, ha idegen.
2023. ápr. 8. 08:40
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk házasok mert hosszútávon nem viselem el a családját :D

Egyébként mondhat bárki bármit, nem találkoztam még olyannal aki imádná a párja családját :D

2023. ápr. 8. 09:13
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

Azért létezik.

Magyarázd már meg, ha már írtad, hogy miben más papír nélkül gyereket vállalni valakivel a családja miatt, mint papírral?

2023. ápr. 8. 10:18
 25/28 A kérdező kommentje:
Mivel én nem a csaladjával vagyok "összekötve" hanem részint vele. És nem is tartom magam a családja tagjának, más okok miatt. Ez a jéghegy csúcsa
2023. ápr. 8. 10:33
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Egy papírtól se lennél inkább a családja tagja, ha nem tekinted magad annak.
2023. ápr. 8. 10:36
 27/28 A kérdező kommentje:
Épp ezért felesleges!
2023. ápr. 8. 10:37
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

26

Ja, felesleges. Miért erőlteted azt a krva papírt?

2023. ápr. 8. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!