Mennyire illetlen dolog az, ha valaki nem fogad locsolkodókat, de a férje és a fiuk mennek locsolkodni?
nincs ebben semmi
- eredetileg a süldő legények az eladó lányokat öntötték nyakon vödör jéghideg kútvízzel- a lányok szépen kiöltözve vonultak az utcán - nehogy kimaradjanak a termékenységvarázsló hagyományból- és sikoltozva, rémüldözve, felháborodottan viselkedtek a nyakon öntés után
- a városba kerülve az évtizedek folyamán vegyszerekkel-pacsulikkal 80+ éves nénikéket kell megöntözni- mert különben megsértődnek, hogy elhervadnak
Délután együtt a család, menjetek valami szép helyre csupa virágzás minden, érezzétek jól magatokat!
"- a városba kerülve az évtizedek folyamán vegyszerekkel-pacsulikkal 80+ éves nénikéket kell megöntözni- mert különben megsértődnek, hogy elhervadnak" :D
Én sem engedem/nincs is nálunk ilyen már régóta. Én a legtöbb parfümre allergiás vagyok és kiekcémásodom tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!