Elmondjam a páromnak vagy sem? Ti mit tennétek?
Szóval, a párom és az anyukája már több hónapja nem beszéltek a sógornőmmel. Amikor anyósom hívta, sógornőm kinyomta neki a telefont.
Ma beszéltünk, valamikor majd találkozunk is. Megkért,hogy se anyósomnak, se a páromnak ne szóljak a beszélgetésünkről.
Anyósom aggódik a lánya miatt, tudni szeretné, hogy jól van-e. Sógornőmet nemsokára műtik, szerintem erről is tudnia kellene a családnak.
Nem tudom, mit tehetnék. Ha elmondom, a sógornőm megharagszik, de ha nem mondom el, és kiderül, a párom és anyósom fog haragudni.
Tanácstalan vagyok, mert elég veszélyes műtéten fog átesni a sógornőm, de a lelkemre kötötte hogy hallgassak.
Bárhogy döntök, valaki megfog rám haragudni... :(
Figyelj, megkért, hogy ne mondd el. Hát ne is tedd. haragszik az anyjára, és nem akarja magát a műtét alatt meg közvetlenül utána azzal idegesíteni, hogy hallgatni kell az anyukáját. Gondolj inkább arra tényleg, hogy ezzel mennyit ártasz a csajnak, ha ilyen stressznek teszed ki hogy odaszabadítod a mamát!!!! Ez a lány döntése és nem a tied.
Nyilván nem lesz egyedül, ott van a barátja, meg gondolom ha bármi van, neked is szólnak ezek szerint.
A párodnak meg azért mondta hogy ne mondd el, mert fél hogy tovább adja. Ha gondolod hogy meg tudja tartani a titkot, akkor mondd el, de ha nem, akkor nem mondd el.
32/N
Sajnos nem bírtam ki, elmeséltem a páromnak. Azt mondta, hogy tudnak a műtétről, de azt nem, hogy mikor lesz.
Szóval amit én nem akartam elmondani, azt ők már rég tudták.
Én szólnék az anyósnak!
Bajban nem lehet titok egy családban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!