Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, a szüleitek és a...

Szülők, a szüleitek és a gyerekeitek viszonyába mennyire szóltok bele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18/L vagyok. A szüleimmel, a két testvéremmel és az anyai nagymamámmal élek. A nagymamámmal nagyon rossz a viszonyom, előtte is ilyen "kutya-macska barátság" volt közöttünk, de nemrég kiborult a bili. Történt ugyanis egy hete, hogy vidéken voltunk egy esküvőn. Nagyanyám leszólta az ajándékot, amit vittem

azt mondta, beégetném őt vele, vigyek mást. Nem vittem, amire beduzzogott rám. Majd a lagzin a hátam mögött azt mondta, hogy a barátomnak nők terén nincsenek nagy igényei, csak rám kell nézni... Pont meghallottam, majd mindenki előtt azt mondtam neki, hogy ő beszél, aki a sírba kergette a férjét (nagypapámat), fogtam magam és hazajöttem vonattal.

Azóta áll a bál nálunk, a szüleim azt mondják, én is bocsánatkéréssel tartozom. Én meg azt mondom nekik, hogy ebből maradjanak ki, még azt is felkínáltam, hogy csak aludni járok haza, de azt mondják, nekem is tennem kell a békéért. Miért nem tudnak a nem az ő vitájukból kimaradni?

2023. márc. 25. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk hogyha az én lagzimon állsz neki hisztizni - vagy akárki - saját kezűleg dobnálak ki.

Nem érdekel, hogy ki kezdte, az ujjal egymásra mutogatást max az ovisok csinálják, de mindketten tahó parasztok vagytok.

Más esküvőjén, születésnapján, diplomaosztóján etc nem verjük ki a balhét, akkor sem, ha a másik beszól.

Nyelsz egyet és majd OTTHON megbeszélitek, de nem állsz neki mocskolódni meg hisztizni, mint egy dedós, és cs.szed el még 30 ember hangulatát.

2023. márc. 26. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
16%
Sokan nem tudják itt milyen ha hülye rokona van...
2023. márc. 26. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Mint a kérdező, aki nekiáll egy esküvőn arénázni, ahelyett hogy utólag verné ki a balhét otthon? De tudom. Nálunk is van ilyen idióta, aki képes az utca közepén rikácsolni a csávójával is.
2023. márc. 26. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
18 éves, lehet májusban érettségizik. Hagyjátok már a kérdezőt, gondolom már 5 éves kortól magatokat tartottátok el, mi? Ja nem.
2023. márc. 26. 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

Nekünk nagyon beleszóltak anyámék. Meg is lett az eredménye: egyikkel se beszélek.

Nem volt szép egy esküvőn vitázni, de én is megnéztelek volna benneteket 18 éves fejjel, amikor a nagyika ilyet mondana rólatok. A vénasszonynak kellett volna kussolni.

2023. márc. 26. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
MINDKETTŐNEK. Egy tizennyolc éves nem gyerek hogy minimális önfegyelme se legyen. Vagy csak akkor vagytok felnőttek mikor nektek éppen kényelmes, meg faszikázni kell?
2023. márc. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!