Milyen a gyerekeitek párjával a viszonyotok?
3 fiam van😅
A legidősebb már 28 éves, 7 éve van együtt a feleségével. Imádom az ő párosukat, jó viszonyt ápolunk.
A két kisebbik fiamnak még nincs élettársa, pár hónapos kapcsolataik voltak, nem igazán zavartak sok vizet.
-Úgy érzem mostani kapcsolatomba nagyszerű kapcsolatom van a barátnőm szüleivel is(együtt lakok a lánnyal szülők 50km-re de látogatjuk egymást néha).
Párom mesélte hogy a szüleinek semmi baja velem. 7éves kapcsolat nyáron kértem meg a lány kezét.
-Előző 7éves kapcsolatomba kinéztek a szülők, mert be olvastam hogy nem azért járok hozzájuk 150km-ert hogy dolgoztassanak ha nem, hogy együtt legyek a barátnőmmel/lányukkal.
Bezzeg azt egyik sem nézte hogy mindig kitartottam a lányuk mellett.
1 hétvégét sem hagytunk ki.
Többnyire nem vagyok lusta pasi ,be segítek ha kell bármiben.
De nem vagyok hajlandó kis gazdaságban dolgozni utállom az állatokat vegyenek fel embert erre ha 4-500db állatot óhajtanak tartani eladásra.
(Feljebb írták:nekünk is szex mániánk van mikor épp idő erő engedi.
Hála az égnek, nem egy fatuskóval járok szeret mindent is csinálni és hálás nem kicsit.
-Előző kapcsolatomba lehet nem jó szemmel nézték hogy folyton le buktunk.)
De mi a szülök elött nem csináltuk el vonultunk a szobába vagy fürdőbe .
6/6úgy úgy unalmas!
Mindent is csináljon... :) a pasik is mindenre hajlandóak -halandóak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!