Jogosan esik rosszul hogy a családom egyre többet hazudik nekem?
Sziasztok, egy 19 éves srác vagyok.
Mindig őszinteségre neveltek a szüleim, és én mindig az is voltam. Mindig próbálták éreztetni hogy szeretnek, mindent megpróbálnak megadni stb(szokásos családi dumák).
De ahogy egyre nagyobb leszek látom hogy elég fura helyzet van.
Először is ez a kis "szent családi őszinteség" nagyon nincs meg. (vagyis csak nálam)
A család többi része titkolózik egymás előtt, pl. anyám is apám előtt. Vagy akár az egyik tesóm előttem, vagy anyám vagy hasonlók.
Vagy csak simán hazudnak valamiről. Vagy igazából teljesen leszarnak.
Elmondják hogy pl. tanuljak meg így meg úgy, de szerintem az iskola nevét nem tudják hogy hol tanulok.
Vagy pl. mondták (megint csak a szavak ugye) hogy érettségi milyen szép öltönyt akarnak nekem venni. Mondom oké, legyen. Aztán ennyibe is maradt mert elfelejtették, pedig érettségi szóltam többször nekik. Utolsó pillanatra hagyták azt is, de ekkor már sokszor szóltam.
Anyám (aki állítása szerint nagyon szeret) annyit nem képes hogy konkrétan messengeren visszaírjon xd
Eléggé fáradt vagyok szóval nem nagyon tudtam jó példákat felhozni meg összeszedetted írni, bocsi. Inkább kérdezzetek ha valamit nem értetek és akkor talán jobban átmegy az üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!