Lehetséges az, hogy a nagyanyám nem ismeri a feltételes módot, és jogosan haragszik rám a családom?
Tegnap megkértem a nagymamámat (anyai), hogy ne mérgezze a kapcsolatunkat azzal, hogy folyton mondogatja, mekkora áldozatot hoztak és hoznak azért a szüleim, hogy én itt vagyok, mintha én nem tudnám, és ne legyen mérgező.
Erre azt mondta, hogy én szándékosan húzom fel, és a szívinfarktusára játszom... Visszakérdeztem, hogy ez komoly? Megerősítette, mire én visszakérdeztem, hogy neki hogy esne, ha én azt kérdezném tőle, hogy most a halálomat kívánja... Kérdezném, nem kérdezem!
Erre elkezdett bőgni, hogy szerintem ő engem meg akar ölni...
A szüleim meg rám mérgesek...
16/L.
Érdekes hogy az előbb még az anya szemszögéből írtad ki a kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Ezután jöhet a nagymama szemszöge is, bővítsd csak a nagy családi kamu sztoridat, látom nagyon unatkozol.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Ez a párja a te kérdésednek.
Én vagyok az ostoba, amiért arra komolyan válaszoltam.
Megfeledkeztem róla, hogy téli szünet van nektek.
Nem én írtam ki a másik kérdést. De ha fontos az illetőknek, hogy az ellenkezőjét higyjék, csinálják.
Lehet, hogy kicsit erős szó az áldozat, de az biztos, hogy a gyerekvállalás nem csak móka és kacagás. És én ezt tudom, sokszor mondom is a szüleimnek, akik nagyon jó emberek, hogy mennyire szeretem őket, és ezt igyekszem is kimutatni. Ja, és ők nem éreztetik ezt.
Mi a fasz? Ezt sosem ertettem, mikor valaki ennyire nagyra van azzal hogy eltartja a gyerekét es biztosítja neki az alapokat. Nem azert, de biztos nem te kerted hogy szüljenek meg. Vagy még koszonjed meg hogy nem vernek meg, es zárnak a pincébe esetleg meg kajat is adnak?
En a sajat szüleimnek hálás vagyok persze, de ok sosem dorgoltek az orrom ala, amit alap hogy meg kell tenned ha gyereket vallalsz!
Ez gaz, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!