Összejönnétek egy munkanélküli férfival?
Megismertem egy kedves 30as éveiben járó férfit, aki számomra nagyon szimpatikus.
Viszont több mint egy éve a munkanélküli segélyből él, ami mellet tanul és néha alkalmi munkákat vállal.
A környezetemben élők (munkatársak, barátnők) szerint nem jó ötlet, mert ők azt mondják, hogy egy harmincas férfinak legyen biztos egzisztenciája.
Bizonytalan vagyok, mert rendkívül figyelmes, egészen más mint azok a férfiak, akikkel eddig találkoztam, viszont anyagilag nem jó parti, ha szabad ezt a csúnya kifejezést használnom.
Csak mondok egy példát, hátha jobban érzed majd magadat.
Édesapám ügyvezető igazgató volt egy nagy biztosítónál, havi több mint 2 millió Ft volt a fizetése, kocsi stb. Pár hét alatt kirúgták, azt nem részletezem miért, a lényeg, hogy megtörtént. 3 évig munkanélküli volt, pedig több mint 10 nyelven beszél, rengeteg tapasztalata van, tanult, művelt ember. És nem arról van szó, hogy csakis a legígéretesebb helyekre pályázott, a végén már nagyon leadta a szintet, mégsem hívták vissza, nem vették fel. Mostmár szerencsére van állása, csak azért írtam le, hogy nagyon nem könnyű manapság. Anyukám barátnője szintén 1 évig munkanélküli volt. Persze nem ismerem a férfit, de egyáltalán nem biztos, hogy ő tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!