Három gyerek közül melyiknek a legrosszabb lenni?
A legnagyobbnak a legrosszabb.
Persze 2 évig, amíg még egyke voltam, engem szerettek a legjobban..
Szerintem a legnagyobbnak!
Én vagyok a legidősebb a családban, tőlem mindent elvárnak, az öcsémtől már fele ennyit sem (ő a középső és egyetlen fiú a családban, a kedvenc), a húgomtól pedig azért nem, mert ő a legkisebb, akit mindenki ajnároz:)
Mellesleg minkét testvéremet nagyon szeretem, mindent megadok nekik, ami csak tőlem telik, és sosem hánytorgattam fel, hogy én ennek a szeretetnek a felét sem kaptam meg, mint amit ők kaptak/kapnak.Végül is én vagyok a legöregebb, így tőlem mindent elvárnak a mai napig!
mi négyen vagyunk, kicsit későn jött a húgom.
azon kívül van egy nővérem, egy bátyám.
szerintem szülőtől függ.
én vagyok tehát a HARMADIK a sorban, azaz a nővérem volt a középső.
a bátyám, plusz a nővérem ugyanabban a suliba jártak, aztán negyediktől kezdve felvettk a gimibe, okosak voltak.
én voltam a feketebárány.rosszkor, a rossz hely pedig m1.(amikor én születtem anyám anyja nagybeteg volt+ majd később az apja és vele foglakozott midnig stb)engem VALAMIÉRT máshovairattak be(egy shit shit shit sportagozatos iskolába) és olyan buta vagyok, mint egy félbevágott tök....próbáltam felvételizni neyedikben, hát matekom 12pontos lett...
szóval az én szüleim esetében a harmadiknak a legrosszab.
a hugom most elvan kényesztetve, midneki őt izéli, 2 éve jár oviba, de a betűket felismeri, szinte irni is tud(ien átlag szavakat, de sokat) modnom kösz, engem meg másodikban(vagy elsőben?) anyám megvert, ha nem tudtam a szorzótáblát...
hát, nekem eza tapasztalatom.
a lényeg, hogy soha, de soha de soha ne lógjon egyik gyerek se ki a körből.és csak akkor vállaljanak több gyereket, ha valóban megvan az idő/pénz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!