nézd meg ezt a linket.valószinű a te párod is ilyesmiben szenved.
2010. okt. 6. 16:21
16/23 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam. Szóval az önsajnáltatók általában nem félnek annyira attól, hogy elhagyják őket, inkább szeretik hallani, hogy "Soha nem hagylak el drágám, te vagy a legjobb.". Azt hajtogatni, hogy úgyis megcsalsz, voltaképpen egy kis extra biztosíték, hogy az illető még csak ne is gondoljon megcsalásra. Ugye a fordított pszichológia. Ha orrlógatva mondja, hogy úgyis megcsalod, az azt jelenti, hogy szemét lennél,ha megcsalnál,így ne is gondolj rá. Legközelebb már, ha beszélgetsz egy férfi csoporttársaddal, eszedbe fog jutni a párod szomorú ábrázata, és ösztönösen visszahőkölsz minden olyan helyzettől, ami a megcsaláshoz vezetne(akkor is, ha eszedben nincs megcsalni őt). Bűntudatkeltés 1.0
2010. okt. 6. 16:24
17/23 anonim válasza:
Attól fél ami őt tudatlatt mozgatja,lehet már van utódod,engem volt párom folyton zaklatott hogy megcsalom aztán kidrült hogy ő csalt fél éven át legjobb baránőmmel aki már jó sok éve nem az...csak ő magából indult ki ha ő félre akkor én is biztos...
2010. okt. 6. 16:26
18/23 anonim válasza:
Lehet, h az előző kapcsolatában őt megcsalták/hirtelen elhagyták, és nem mer bízni senkiben teljesen. Kérd meg, h beszéljen róla, talán segít.
2010. okt. 6. 16:30
19/23 anonim válasza:
Nem benned nem bízik,hanem saját magában,hogy meg tud tartani.Már írták előttem is hogy önbizalomhiány.
Ennyire azért nem lehetsz jó nő,hogy félteni kellene.
2010. okt. 6. 16:38
20/23 anonim válasza:
Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni. Majd csak beletörődik, hogy látsz férfiakat, mégis vele vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!