Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hany evig kell, h. egyutt...

Hany evig kell, h. egyutt eljek a ferjemmel h. alakas amiben lakunk (az apja a tulajdonos) kozos legyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon úgy néz ki, hogy nektek egyikőtöknek sincs rossz sora. Jelen pillanatban mindkettőtök másokon élősködik.

Elég érdekes kanyart vett az eredeti kérdésed.

Hogyan is jutottunk el odáig, hogy indulóban azt kérdezted, az apósod vagyonát hogyan tudnád megszerezni, miközben a házában élsz, Ő tart el, most viszont már azon háborogsz, hogy a férjednek miért van joga ahhoz a pénzhez, ami a Te jövedelmed...

2010. okt. 6. 11:52
 52/63 anonim ***** válasza:
50%

A kérdező kommentje:

Nekem kellett ot meggyozni h. vegyen el miutan teherbeestem , mert abortuszrol hallani sem akart, en meg elettarsi kapcsolatrol nem.Remeltem h. majd igyekszik ha csaladja lesz meg maskent viszonyul a munkahoz is de tevedtem.

Hát te hülkye vagy!!

házassági szerződésről nem hallottál?

Ügyvéd.....!!!!

2010. okt. 6. 12:19
 53/63 A kérdező kommentje:
hallottam, csak tul johiszemu voltam :( Hazassagi szerzodest most, egy ev utan lehetseges?
2010. okt. 6. 12:35
 54/63 anonim ***** válasza:
46%

Szegényke butus.. hát te jól megtanultad, hogy kutyából nem lesz szalonna... a férfiak sosem változnak. Amiket mondtál, azok annyira mély, integráns részét képezik a pasi személyiségének, hogy soha az életben nem változik meg, mert neki így gondolom jó.

Meg az eleve borzasztó dolog, hogy rá kellett venned a házasságra... nem érezted, hogy ez mennyire vészjós, visszás, és mennyire semmi jó nem sülhet ki belőle?

Na mindegy, majd máskor talán okosabb leszel, csak a picit sajnálom, aki az anyja hülyesége miatt született bele egy ilyen gusztustalan környezetbe.

2010. okt. 6. 13:20
 55/63 anonim ***** válasza:

hehe... ha én lennék az apósod, legelőször adnék a kezedbe egy Helyesírás Szótárt... Másodsorba úgy kib*sználak az útcárra, a fiammal egyetembe, mint macskát sz*rni. Természetesen az unokámat meg felnevelném.

FELNEVELNÉM, becsületre, szorgalomra, és azzal példálóznék hogy nézd meg anyádat meg apádat..

Sajnos a törvények nem engedik az efféle dolgokat, SAJNOS!

2010. okt. 6. 18:49
 56/63 anonim ***** válasza:
utolsónak:igazad,van,de egy szótár Neked is kellene útcárra=utcára!
2010. okt. 6. 19:03
 57/63 anonim ***** válasza:
jaj túl hosszú ideig volt az rrrr gombon a kezem:D:D... am jogos veszem elő a szótárat :D..
2010. okt. 6. 19:53
 58/63 anonim ***** válasza:
Oké,jó fej vagy!Megy a piros pont,meg a zöld kezecske!
2010. okt. 6. 20:14
 59/63 A kérdező kommentje:
Igazan jot szorakoztam :)
2010. okt. 6. 21:11
 60/63 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell fikázni a kérdezőt??!!

Ő azért nem dolgozik, mert otthon van a 7 hónapos gyermekével, a férje meg azért nem, mert lusta.

akkor ki az ingyenélő??

Megértem, hogy kisgyerekkel, és előreláthatóan 0 Ft gyerektartással biztosítani akarja maguknak a jövőbeli megélhetésüket. Erről a helyzetről miért ő tehet?

Miért nem a léha férje??

Ha a kérdező beadná a közösbe a kiadott lakások bevételeit, akkor felélnék a munkanélküli férjével.

A férjet válás után is eltartja majd az apja, de mi lesz vele, és a gyerekkel?? Após is csak addig támogatná az unokáját, amíg él, -ugye értelem szerűen.

És utána?

Egy középkorú férfi előbb találna melót, mint egy kisgyermekes anya.

2010. okt. 8. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!