Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hany evig kell, h. egyutt...

Hany evig kell, h. egyutt eljek a ferjemmel h. alakas amiben lakunk (az apja a tulajdonos) kozos legyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondja a 11.03-as. Tök mindegy, mit csinálsz, hova teszed, kinek adod, a pénz közös. Ha a neveden van a bankszámla, akkor is közös!!

Amúgy elég naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a léhűtő férjed a váláskon nem fogja az utolsó fillért is kitaposni belőled, ami jár neki. Az elején mindenki azt mondja, hogy ő nem számít, neki nem kell az a pénz, aztán mikor elmérgesedik a helyzet, már csak bosszúból is (ha nincs rá szüksége, akkor is) követeli, ami jár neki. És... törvény szerint neki lesz igaza!

2010. okt. 6. 11:07
 42/63 anonim ***** válasza:
86%

Ha tudtad,hogy egy lehűtő,miért szültél neki gyereket?Abból amit leírtál csak az tűnik ki,hogy az apja gazdag ezért te gyorsan szültél neki egy gyereket csak nem jöttek be a számításaid!

A vagyonközösségről meg a többiek mindent leírtak!

2010. okt. 6. 11:08
 43/63 anonim ***** válasza:
50%
Az a helyzet, hogy a jog valóban sok mindent meghatároz egyértelműen, viszont saját tapasztalatból tudom, az ügyes, jogokat jól ismerő emberek simán ki tudják játszani a törvényeket.
2010. okt. 6. 11:09
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy még egy észrevétel. Ha Te azt mondtad a férjednek, hogy az ingatlanok bérbeadásából származó bevételből fizeted a nyugdíjalapodat, akkor ő ezt a bíróság előtt számon kérheti tőled és akkor mit fogsz mondani?
2010. okt. 6. 11:13
 45/63 A kérdező kommentje:

Tetelezzuk fel h. valas eseten megszuntetem a bankszamlamat a penzt pedig elasom egy godorbe:)

Masoknak azt mondom, h. eleltem mert a zsugori ferjem a fogahoz vert minden garast.(ami az igazsag is egyben)

Mit tudnak ellenem tenni, eladatjak velem a lakasom?!

2010. okt. 6. 11:14
 46/63 A kérdező kommentje:
Mondhatom hyugodtan h. lassacskan eleltem a penzt mert a ferjem amennyit adott abbol meg hajfestekre sem jutott.
2010. okt. 6. 11:18
 47/63 anonim ***** válasza:
27%

Keress fel egy ugyvedet, Akitol megtudhatod azt, hogy milyen lehetosegeid vannak,

mivel itt a forumon ez nem jarhato ut egy ilyen ugyben.

2010. okt. 6. 11:20
 48/63 anonim ***** válasza:
100%
A bíróságnak joga van betekintést kérni a bankszámlamúltadba...
2010. okt. 6. 11:20
 49/63 A kérdező kommentje:
Milyen jo dolga van egy "nincstelennek"!
2010. okt. 6. 11:25
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy a férjed zsugori,meg görény,meg "mitudoménmi",de azért annyira nem mehet rosszul a sorod,ha a gyárigazgató após tart el benneteket!EZT TE ÍRTAD!Plusz a családi pótlék,plusz a GYED vagy inkább GYES,mivel azt írtad melód az nincs.Másnak szinte csak a CSP+GYED/GYES van,hogy eltartsa a családot...szerintem ne sírjon a szád.
2010. okt. 6. 11:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!