Hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy rendezetlenek a családi körülményeitek?
Anyám és apám részéről is vannak dolgok, amik rohadtul cikik, és vállalhatatlanok.
Az addig oké, hogy "ha szeret, akkor elfogadja", de hogy lehet az ilyet találni? Első kapcsolatom, nagyon szeretem, és ő is engem, de nem tudom hogy hogyan kellene elmondani, amikor neki nagyon összetartó, irigylésre méltó nyugodt családja van.
Érdekes, hogy volt olyan kapcsolatom, ahol nem mertem beszélni ilyenekről, de volt olyan is, ahol szinte teljes nyugodtsággal meg tudtam osztani a nehezebb dolgokat is, mert a másik fél konkrétan rajongott értem. Egy egészséges kapcsolatban önmagad lehetsz, feltétel nélkül szeretnek és elfogadnak a körülményeiddel együtt. Másrészt két felnőtt ember meg tudja egymással beszélni, hogy mi nem fér bele a kapcsolatba. Ha neki fontos az, hogy a párja családja rendezett legyen, akkor ez szakítóok lehetne. Ha viszont jobban szeret téged, elfogad, és még segít is neked, akkor nem hinném, hogy félni kellene. Én már az elején tudtam, hogy bármit is mondanék el neki, el fog fogadni. Ha igazán szeret, akkor sokkal inkább segíteni fog.
Nem értek egyet azzal, hogy rögtön az elején kellene megosztani a másikkal a legintimebb dolgokat. Már csak azért sem, mert ezekhez a témákhoz a te részedről is bizalomra van szükség. Előbb kedveljétek meg egymást, és bizonyosodj meg arról, hogy elmondhatod neki ezeket.
Hát sajnos fel kell rá készülnöd, hogy ha ő teljesen más háttérből jön, akkor nem lesztek egymásnak ideális társ hosszú távon.
Elsőre annyit mondhatnál, hogy nálatok nagyon rendezetlen a család, nagy a népsűrűség és börtönviselt is van.
Erre már ő is mond valamit, abból kiderül, hogy mennyire hasonló a 2 család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!