Milyennek tekinthetők a körülményeim? Mindenképpen el kell innen mennem?
Nem lehet annyira elmnaradott
Nem lehet annyira elmaradott a hely, ahol élsz.És megnyugtatlak: mindenhol lehet éni. A férjemnek szoktam mondani /megyeszékhelyről költöztem ide hozzá, falura/, hogy én egy tanyán is szívesen élnék vele. Persze sokan Budapestben látják a lehetőséget, de ez nem egészen így van. Az meg, hogy kertes házban élsz, kifejezetten nagyszerű dolog. Százezrek menekülnének a panelból akár még falura is, ha módjukban lenne. A nyírség is fejlődik, ha kicsit lassabban is. És szép dolog az embernek a gyökereihez, akár a szűkebb szülőföldhöz ragaszkodni. Ha keresed, meg fogod találni ott is az érvényesülési lehetőséget és boldog lehetsz!
szerintem maradj otthon.Én is vidéken lakom és nagyon nagyon sok pesti leköltözik.De ha nem hiszed el,költözz egy kicsit fel Pestre és akkor majd meglátod,melyik helyen jobb neked. Kell e a szmog meg a rakás embertömeg vagy sem. :D
Én mindig azt mondom: ha nem tudok dönteni,kiprobálom mind a kettöt és aztán már tudok.
18 éves koromig énis egy kisváros mellett laktam...akkor jo volt
18 évesen elköltöztem,először koli,most albérlet.Megyeszékhely,borsod,16négyyzetméter az össz szobám,alig férni,de imádom,pedig 3 éve itt lakom.Szmog,tömeg,dugig minden.De élvezem.Még vagy 10 évig nem is szeretnék mást,jo a panel,amugyse szeretem a kertet,szülői háznak is eladtuk a kertjét,épitkeztek rá,nem volt aki művelje.
Majd ha akarunk babaát,akkor város mellé,ilyen 2-3ezres településre,ahonnan azért jo a közlekedés a városba,melo miatt,meg ugye a gyereknek is jobb ha nem falusi iskolába jár (nem fejteném ki miért)
Pestre viszont semmi pénzért nem költöznék,az már tényleg sok
22/L
Ha nem lesz munkad, akkor el kell hogy koltozz majd onnan! A semmibol nem fogsz tudni megelni, ez egyertelmu.
Ha suli utan vegzel es nem fogsz tudni dolgozni, mit szeretnel csinalni? Gondolom nem otthon ulni, es szivni a jo videki levegot.
En a helyedben meg kulfoldre is kimennek, hiszen ott bosegesen van munkalehetoseg.
Az emberek tobbsege pedig nem a panelhaz miatt koltozik Bp-re, hanem mert ott van legalabb munka, de te is latod, hogy feletek csak munkanelkuliseg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!