Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A felnőtteket szokta ölelni,...

A felnőtteket szokta ölelni, puszilni az anyukájuk?

Figyelt kérdés
Kicsit gyermekdeden írtam be a kérdést, de engem se gyerek se felnőttkoromba nem érintettek meg a szüleim. Mostanság, ha baráti körben látok ilyet, akkor vagy sírógörcsöt kapok vagy hányingert. Van vki hasonló cipőben, mik a tapasztalataitok olyan esetben, hogy ha nem voltak érzelemesek a szüleitek?
2008. dec. 28. 08:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Mi nem szoktuk ölelgetni, puszilgatni egymást. Csak karácsonykor, és újévkor adunk puszit. De nálunk ez így jó, nem hiszem, hogy gond lenne.
2008. dec. 28. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan lanyt, aki otthon nem kapott olelest, most o sem tud adni a gyerekenek olelest. Sot meg konnycseppet sem lattam az arcan. Eleg rideg, nekem ez nagyon furcsa, es szamomra egyaltalan nem normalis dolog.

En rengeteg olelest kaptam otthon, es en is rengeteget adok a kisfiamnak, aki elvarja mar most, hiszen igy szokta meg.

A szuleidnek ez a termeszetes, hiszen ok ezt hozzak otthonrol. Szerintem te sem fogod olelgetni puszilgatni majd a gyerekeidet, hiszen ez furcsa szamodra.

A hanyinger mitol jon rad, ezt nem teljesen ertem.

2008. dec. 28. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Testi kontaktus (érintés, simítás, ölelés) nélkül nincs valódi elfogadó-befogadó szeretet.
2008. dec. 28. 17:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Van egy kisfiam, őt sokat ölelgetem. :O) Szerencsére, ez úgy alakult nálam, mint ahogy sok esetben az alkohollal is szokott....ha a szülő alkesz, akkor a gyerek is vagy alkesz vagy antialkoholista lesz. Egyik véglett, másik véglett. A hányinger, az inkább olyan bennem, mintha olyan érzésem lenne, hogy zavarba jövök, hogy ha előttem egy ismerősömet megöleli a szülője. Sztem ilyenkor a felnőtt ismerősömbe magamat helyezem bele....Szerencsére ez a fiammal nincs így és remélem, hogy kigyógyulok ebből amire ő felnő, legalábbis sokat teszek érte és töltöm magam. Köszönöm!
2008. dec. 29. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!