Mennyire igaz az, hogy "középszerű" embereknek a gyereke sem lesz kiemelkedő semmiben?
Tehát két szülő, mindkettőnek semmit sem erő diplomaja van, ugyan vezető beosztásban, de annak is a legaljan (csoportvezeto).
Magyarul semmire sem vitték. A gyerek tanul, tanul, de nem szorgalmas... Valószínűleg ugyanez lesz belőle is?
Én is ma hallottam ezt Puzséréktól, de ez egy baromság.
A csoportvezető mióta nem vitte semmire?
Mindenki nem lehet karrierista!
Szerencsére az én baráti köröm MINDENFÉLE(!) munkakört megbecsül. Nem néznek le semmit.
Kellenek a "higiéniai asszisztensek" - magyarul takarítók - kellenek betegápolók, idősgondozók, akik az anyagcsere végtermékeket pucolják.
Sőt, még APÁCÁK(!) is! Papok, meg lelkészek pláne. A mai értékrend vesztett világban.
Rengeteg más egyéb foglalkozásról nem is beszélve. (Gondoljunk csak a halottak eltemetésére...)
3!
A vezérigazgatóhoz képest nem egy nagy karrier, de nagyobb, mint egy egyszerű alkalmazotté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!