Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomák közül melyek fizetnek...

Diplomák közül melyek fizetnek jól átlagos, középszerű képességekkel, tudással is?

Figyelt kérdés
Szóval mely diplomák megszerzésével fog a munkaerőpiac gyakorlatilag egyetemről kikerülve azonnal felszívni még akkor is ha egyáltalán nem vagyok tehetséges, vagy lángész, nem folyton a szakmai fejlődésen jár az eszem, motivált sem vagyok különösebben, csak a diplomám értékes annyira hogy folyton szükség legyen rám jó pénzért?

2022. júl. 29. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Egyik sem.

Egyetem után még legalább ugyanannyi ideig tanulnod kell, éhez kell kitartás, motiváció.

2022. júl. 29. 06:16
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Amikor munkaerőt veszek fel, a papírjait csak átfutom, de éppen a tehetségeit, az erősségeit keresem az interjún. Ha még csak nem is motivált, akkor keresgéljen másutt. Volt olyan jelentkező, aki felsőfokú angol nyelvvizsga papírt hozott, de amikor az interjú során átváltottam az angol társalgásra, akkor megkukult, és vörösödött...
2022. júl. 29. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit jól megfizetnek azt azért fizetik meg jól mert kell hozzá valamilyen képsség ami másnak nincs meg, vagy pedig bizonyos okoknál fogva nem választják az emberek.
2022. júl. 29. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Neked inkább egy szakmát javasolnék, nem diplomát.
2022. júl. 29. 12:35
 5/9 A kérdező kommentje:

# 2

# 3

# 4

Akkor ezek szerint teljesen mindegy milyen szakterületet tanulok, ha jó vagyok benne, akkor az sem számít milyen diplomát szerzek?

Nekem a szociális munkás tetszik legjobban.

2022. júl. 29. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, azt mondtuk hogy nincs olyan jól fizető diplomás munka ahol nem kéne a képességeid folyamatosan fejleszteni.

Nem diplomás munkáknál vannak olyan munkák amiknél nem képesség miatt fizetnek meg hanem a munka típusa miatt, gondolok itt pl kukásra vagy szennyvizesre és társaira

2022. júl. 29. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Én gépészmérnökként kerestem sokáig itthon munkát végül fél év után ledolgoztam magyar cégnél 4 hónapot bruttó 800e ft-ért ez 520 nettó volt, mindennel együtt 580-at kaptam ki.

Kijöttem Hamburgba most 6000 eurót keresek. Dolgozzon a franc otthon, válogatnak de fizetni már b@sznak, majd az ukránok feltoltik a magyar piacot akinek van esze menekül onnan. Hamarabb kapsz idekinn munkát mint mo.-n.

2022. júl. 29. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán valami ritkább nyelvszakot mondanék amivel el lehet menni SSC-be helpdeskre vagy egyéb betanított irodai munkákra. Mivel kevesen beszélik ténylegesen jól ezeket a nyelveket, viszonylag gyorsan felvesznek. Gondolok itt ilyenekre, hogy holland, svéd, dán, esetleg francia még.
2022. aug. 5. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
ketteske! Nem tudsz magyarul tán, mi a phalloszért pofázol angolul a jelentkezővel? Magyarországon vagyunk, ha a munkáltatód külföldről jön ide, akkor alap hogy magyarul tudjon.
jan. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!