Mitől ilyen felkapott meg magas pontszámú a Yofukashi no Uta című anime? Szerintem eddig egy tök átlagos vámpíros anime tini fiúknak, semmi különleges.
Más nevében nem nyilatkozok, csak a sajátoméban, hogy nekem miért tetszik:
- gyönyörű grafika, a hátterek csodálatosak
- a karakterek rajzolása egyedinek tűnik. Nem nagyon hasonlít más anime rajzolására.
- a vámpír lány jelleme egészen különös, engem emlékeztet az egyik lány barátomra, aki egy furcsa ember.
- a történet lassan, nyugisan csordogál, de van benne valami érdekes. Talán azért van ez, mert az anime éjszakai hangulata ad neki valami pluszt.
Eddig még csak 3 epizód jelent meg, teljes értékelést majd akkor mondanék inkább róla, ha befejeződik.
Nem vagyok tini már.
Mit tekintesz átlagosnak? Mert az animáció pl. átlagon felüli.
A main fókuszban lévő kérdés még nem egyértelmű, de egyébként az animáció és zene elég sokaknak bejött, ami miatt már egyébként is átlag feletti.
Több dologra is ki lehet futtattni a történetet, viszont amit még csak most látunk, az egy új waifu jelölt.
Ennyi, jelenleg ezt pontozták le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!