Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy mostanában azért lett annyi homoszexuális, mert "divat" annak lenni?

Figyelt kérdés

Egyre több fiatal (főleg) srácról tudom meg, hogy meleg.

Oké, vannak esetek, amikor tényleg úgy működik valaki, mint a másik nem biológiai okokból, de ennyien lennének hirtelen?

(Bocs, hogy ide írta a kérdést, de tényleg érdekel, és itt értelmes válaszokat szoktatok adni. Másrészt meg ugye a családot is érintheti, ha egy hozzátartozóról kiderül, hogy meleg.)

2010. okt. 5. 07:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Szinte mindben lehet igazság, igazából tényleg nem tudom, hogy többen vannak-e, mint régen, vagy akkor is ennyien voltak, csak nagyobb volt a diszkréció.

2010. okt. 5. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek nem volt itt olyan hozzászólás, amin nem röhögtem volna fel!

Aki divatból meleg annál nagyobb ökröt még nem hordott a föld hátán. Ez a szerény véleményem, mint - hogy előttem szóló szavaival éljek - született meleg. Szeretnék ilyen divat majommal találkozni végre, mert biztos van valami beütése, mert nem normális az is biztos. Ki lenne az az elme roggyant, aki szenvedni akarna?

Másfelől nem több a meleg, hanem felmerik vállalni. De még mindig nem elegen. Az még hagyján, ha titkolja. De amikor a potenciális randipartnerről derül ki (vagy közli), hogy neki felesége, barátnője, gyereke van...

Oké, hogy nem vagyok nőies, meg feminim, de azért sajnálom az ilyen melegek barátnőjét, feleségét. És addig jó még valaki hellyel-közzel kulturált módon felvállalja, s nem másnak hazudik.

Emós fiúkákról, hajtűdobáló nyunyókákról nem nyilatkozom. Egyrészt rajtuk látszik, másfelől meg őket én se szeretem.

2010. okt. 6. 03:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyi hulyeséget összebeszéltek hogy az hihetetlen.

Kérdésem: van itt olyan férfi aki izélne,illetve egyûtt élne egy màsikkal mert az a divat?és nô? van kôztetek?

Konklûziô: az emberek többsége nem h..lye,-mint ahogy ti sem, hogy olyan dolgot csinàljon, amit el sem tud képzelni, és undotîtônak tart. Akkor lehet hogy mégsem divat?

2011. szept. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!