Csak én gondolom úgy, hogy mostanában azért lett annyi homoszexuális, mert "divat" annak lenni?
Egyre több fiatal (főleg) srácról tudom meg, hogy meleg.
Oké, vannak esetek, amikor tényleg úgy működik valaki, mint a másik nem biológiai okokból, de ennyien lennének hirtelen?
(Bocs, hogy ide írta a kérdést, de tényleg érdekel, és itt értelmes válaszokat szoktatok adni. Másrészt meg ugye a családot is érintheti, ha egy hozzátartozóról kiderül, hogy meleg.)
Szerintem tobb okra vezetheto vissza, mint elottem is leirtak,
aztan pedig a csecsemo,gyermek korban nem kapta meg a megfelelo szeretetet, gondoskodast pl., de valoban nagyon sok az, Aki mar szinte kiegett, mivel erzesek nelkul es fejletlenul elte meg a szexualis kapcsolatait, s csak keresi az igazi erzelmeket, de van olyan, Aki csak "modi"-bol kiprobalja, s aztan mar nem tud tovabb lepni.
Lehet, hogy korán kezdik a szexet, de aki nem hajlamos bemelegedni, az akkor se fog, ha mégannyira uncsi is a normál szex...
Mindig is akadtak a nagy átlagtól eltérő szexuális irányultságú emberek, csak régen ez nem volt téma.
Ugyanúgy hallgattak a homoszexualitásról, mint a pedofíliáról, vagy a nemi erőszakról.
Szerintem inkább azért több a meleg (ha valóban több), mert eltávolodnak egymástól az emberek. Főleg a 2 nem képviselői. Megváltoztak a szerepek. A férfiak lustábbak, nem dolgoznak kinn a földeken, csak ülnek a gép előtt, és vagy neteznek vagy játszanak ... otthon egy fűszálat nem tesznek keresztbe. Nincsenek munkára nevelve, mert többnyire nevelve sincsenek. A szülők annyira le vannak terhelve, hogy azt a kicsi pénzt is összekaparják, amiből meg tudnak élni, hogy nincs idejük/erejük leülni a gyerekkel beszélgetni. Sok házasság tönkre is megy a stressz miatt. Maradnak a csonka családok, a neveletlen gyerekek... az olyan lányok, akik azt hiszik a mozifilm valóság... hogy a divat tesz nővé, nem pedig a belső jellem... stb stb stb. Eltorzult világ és a fejekben eltorzult világkép. Eredménye, hogy a természetestől félnek az emberek, mert azt látják mindenki csalódik benne, sehol sem működik rendesen a normális család... ezért menekülnek egy olyanba, ami nem a természetes irányt követi... legyen ez homoszexualitást vagy drog, vagy alkohol vagy szexmánia, vagy szingliség...
Leírásomban, minden példánál tisztelet annak a néhány kivételnek, mielőtt nekem estek, hogy "de én nem ilyen vagyok...".
Nem csak Te gondolod így... :-/
De nézd csak meg, hogy mi a ruhadivat! Nem csoda, hogy annyi meleg van! Az lesz belőlük, amit hordanak.
Megtörtént eset: melletem ült egy csaj a HÉV-en és beszélgetett a szemben ülő barátnőjével, idézem: "Szerintem tök menő leszbinek lenni!" WTF? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!