Hogy reagálnál ha kiderülne szemed fényéről (lányodról), hogy bizonyos férfiakkal, pénzért, szimpatikusakkal ingyen tartana fent szex kapcsolatot?
1. Hány éves a gyerek, és hány a férfi?
2. Ugy érted hogy fizetnek neki a szexért, vagy ugy hogy elhiteti velük hogy szereti őket (ezért pedig szexel is) miközben csak a pénzükre játszik?
1: 22 lány, pasik változó.
2: Úgy értem, hogy aki szimpatikus azzal ingyen szexel, aki nem azzal pénzért, mint a prostik.
Persze, ingyen megértem, mi is voltunk fiatalok, volt aki tetszett, volt aki nem, de aki nem volt szimpi, még pénzért sem.
Ne mond nem éreznéd magad megalázva, ha kiderülne "prosti" a lányod, aki egyébként mindent megkapott élete során.
"22 lány, pasik változó."
Akkor csak szégyenleném hogy prosti lett, de már felnőtt.
"2: Úgy értem, hogy aki szimpatikus azzal ingyen szexel, aki nem azzal pénzért, mint a prostik."
Elmagyaráznám neki MÉG EGYSZER hogy milyen nemi betegség és más veszélyei vannak ennek az élet modnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!