Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan folytatnad a sztorit?...

Hogyan folytatnad a sztorit? A munkabol hazaérvén talalsz egy cetlit a parodtol: " Este anyos itt vacsorazik".

Figyelt kérdés
Amit én tennék: oké, jojjon, de én fozok, és azt amit én akarok...Szoval gyorsan készitenék rantott dolgokat, tejfolos krumplisalatat, és kész, ezzel le lenne tudva...Es mivel tudom, hogy anyosom szerint mar egy répa is hizlal, jokat nevetgélnék magamban, mikozben latom, hogy kuszkodik az étellel...Ami vicces, két éve ez, ugyanigy, megtortént....a valosagban :)
2010. okt. 4. 16:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ilyen nem lesz, mert az anyósom meghalt amikor a párom 4 éves volt..
2010. okt. 4. 17:43
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát ez tényleg nagyon vicces...
2010. okt. 4. 17:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem se lesz ilyen sajnos... mert a párom anyukája belehalt a szülésbe, amikor a párom született
2010. okt. 4. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Hát kérdező tényleg k*urva vicces vagy. Inkább csinálj valami értelmeset az életben, ahelyett, hogy ilyen nyomorék sztorikat írogatsz a gyakorikérdésekre.
2010. okt. 4. 18:26
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes, én meg azt hittem, hogy az anyósgyűlölés korszakának már vége.
2010. okt. 4. 18:27
 16/21 anonim ***** válasza:
39%

18:27

Vége van, csak a nyomoronc kérdező kicsit le van maradva, és azt hiszi, hogy ilyen izzadságszagú erőlködős sztorik viccesek. Pedig csak ő a szánalmas és nyomorult.

2010. okt. 4. 18:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a párom édesanyját, nagyon tisztelem. Szóval megkérdezném mit főzzek és az lenne a vacsora szívesen látnám...
2010. okt. 4. 19:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
felhivnám,hogy mit enne,utána leugranák boltba,meg cukrászdába desszertért,majd megprobálnám eltüntetnia rumlit (ehhez min 2 nap kellene:D)
2010. okt. 4. 20:57
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj, ha egy primitív bunkó az anyós, ide csak azt szabad írni, hogy kiröppenek a bugyimból örömömben, mert jön a drága mama. Kérem a 100%-ot! XD
2010. okt. 4. 22:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Visszaírnék: Hmm és már pórhanyós? (kac-kac)

Legutóbb mikor itt volt nagyon ízlett neki a bundásrántotthusi, én azt csinálnám meg esetleg kukoricasalátát vagy petrezselymes-krumplit. (abból sok van s imádunk rajta nyamogni). Persze, hogy olyat csinálok amit szeret mert ő is mindig hoz abból a szilvásgöngyölthusiból amit csak ő tud csinálni s Gollam módra kérődzök rajta olyan fincsi. (huh, éhes lettem s folyik a nyámal) ...nyam,nyam

2010. okt. 4. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!