Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan folytatnad a sztorit?...

Hogyan folytatnad a sztorit? A munkabol hazaérvén talalsz egy cetlit a parodtol: " Este anyos itt vacsorazik".

Figyelt kérdés
Amit én tennék: oké, jojjon, de én fozok, és azt amit én akarok...Szoval gyorsan készitenék rantott dolgokat, tejfolos krumplisalatat, és kész, ezzel le lenne tudva...Es mivel tudom, hogy anyosom szerint mar egy répa is hizlal, jokat nevetgélnék magamban, mikozben latom, hogy kuszkodik az étellel...Ami vicces, két éve ez, ugyanigy, megtortént....a valosagban :)
2010. okt. 4. 16:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Én simán felhívnám az anyóst, hogy örülök neki, hogy eljön látogatóba, van-e esetleg bármi kívánsága, mármint olyan étel, amit megfőzhetnék és nem haladja meg a képességeimet. Én ezt tenném :)
2010. okt. 4. 16:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha én erre a cetlire mennék haza akkor nagyon örülnék neki,.mert nagyon szeretem az anyósomat..A távolság miatt ritkán tud meglátogatni minket így alig várnám,hogy ha kis időre is de egy kicsit kényeztessük a férjemmel..Anyósom igazán jó humorú,és nem unatkozik az ember mellette..
2010. okt. 4. 16:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ha vendég jön a családból azt főzöm amit szeret, ha diétázik akkor diétásat, pedig nem szerettem az anyósomat, de ez nem nemszeretem kérdés.. szóval én a kedvébe jártam mindig, és ő is amikor én mentem hozzájuk mindig a kedvenceimet főzte.
2010. okt. 4. 16:28
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Irnek egy valasz cetlit, hogy: "Ok, en meg haveromnal sorozok, holnap jovok". (:
2010. okt. 4. 16:34
 5/21 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha én ezt a cetlit találnám otthon akkor egyből mennék a kocsmába hullára inni magamat. Ahogy minen este szoktam :/
2010. okt. 4. 16:42
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
azonnal felhívnám anyóst, hogy mit szeretne, mit főzzek. aztán irány a bevásárlóközpont.
2010. okt. 4. 16:50
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Jesszusom, feltámadt?
2010. okt. 4. 17:02
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Jajj, de jó! /hatásszünet/... Hé, nekem nincs is anyósom.
2010. okt. 4. 17:09
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Visszairnek: "OK, csak hozzon magaval kajat!" aztan csinalnam tovabb a dolgaimat, amit a nap folyaman mar elore elterveztem.
2010. okt. 4. 17:12
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
Hú cseszdmeg, milyen baromi izgalmas sztorijaid vannak... tényleg nagyon vicces, hogy direkt krumplisalátát meg hízlaló cuccokat csináltál az anyósodnak, HAHAHAHAHHA.
2010. okt. 4. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!