Akinek este nem cicin alszik el 1 év feletti "babája", de még szopik, az mikor cicizik este, és hogy vacsorázik?
Szerintem nincs ezzel semmi baj,hisz azt írod,hogy vmikor nem kér cicict és akkor szépen elalszik magától,tehát akkor végül is el tud aludni egyedül csak vmikor meg nem elég neki a szilárd és még leküldi egy kis tejcsivel viszont az meg olyan megnyugtató számára,hogy el is alszik rajta!
SEMMI KIVETNIVALÓT NEM LÁTOK EBBEN!
Mit meg nem adnék ha még én is szoptathatnám a fiam!Most 17 hós de csak 8 hónapos koráig tudtam szoptatni!pedig olyan jó lenne ha néha még odabújna és a testemből táplálhatnám!
Én nem csinálnék semmit a helyedben,hadd szopizzon és had aludjon el rajta ha neki úgy jó!
Örülj neki!
Az én gyerekeim 8-9 hónapos koruktól már nem aludtak be a cicin. Én meg épp ezt sajnáltam. :o)
Megszoptattam őket lefekvés előtt, aztán mentek be az ágyukba, ahol egyedül elaludtak.
Ha nem voltam otthon valami miatt, akkor meg nem volt cici sem, hanem apa tette le őket.
Én sem igazán látok problémát. Miért szeretnéd, hogy egyedül aludjon el? Ha azért, mert el akarsz menni otthonról, akkor nyugodtan menj el, nem lesz semmi gond. Okos a fiad, tudja, hogy cici csak Neked van, mástól nem fogja kérni.
Ebben a kora a cicizés már rég nem a táplálékról szól elsősorban, hanem a kapcsolatról. Az pedig nem fog csorbát szenvedni, ha egy-egy alkalommal nem vagy otthon fektetéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!