Most mit csináljak? Nincsen beleszólásom? Mit mondjak?
ebben az évben, decemberben szalagavatózom
annyira várom már:)
lány vagyok
És most azon áll a balhé a suliban hogy van kb 10keringős lány vagy12, és kiskunlacházára mennénk ruhát bérelni kedvezményesen. ÉS minden lánynak ugyanolyan ruha lenne.
Szóval kiválasztanak egy fazont és mindenki ugyanolyat kap.
Hát ugyebár eleve a szüleink perkálnak.
Nem azért de én mindig arról álmodoztam hogy pánt nélküli-fűzős ruhában fogok keringőzni. És most frankón nincsen beleszólásom abba hogy mit veszek fel a saját szalagavatómra?:O
Holott MI fizetünk érte... és a tanárok döntik el, avgy épp más? o.O
Persze nem ez a legnagyobb bajom, de idegesít
nekünk is egyenkosztümünk volt (ruha+boleró), illetve nekem nem, mivel nem voltam hajlandó 15 éve 8000 Ft-ot kifizettetni a szüleimmel egy olyan ruhára, amiből szó szerint kilógott volna a fenekem, a nyaka meg olyan szoros volt, hogy leülni nem lehetett benne, + mindehhez egy randa, használhatatlan boleró és ráadásul az anyaga olyan volt, hogy megrázott, ha hozzáértem, mert 100 % műanyagból volt(amúgy kb úgy nézett ki, mint egy zsák, amin vágtak 2 lyukat a karoknak + egyet a fejnek XD)....anyu varrt nekem fekete ruhát és kaptam egy krémszínű blúzt hozzá...
az osztálytársaim meg húzogatták lefele a ruhát a fenekükön, mert amint megmozdultak kilógott a bugyijuk, és mivel az érettségire is ezt kellett felvenniük, eldönthették, hogy vagy megfulladnak, vagy a bugyijukat mutogatják, amikor leülnek, mert iszonytató mini volt
szóval nyugodtan emeld csak fel a szavad és tiltakozz, amúgy amellett, hogy úgysem fogtok kapni 12 tök egyforma göncöt, még az is kizárt, hogy az ugyanolyan fazon jól is álljon mindenkinek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!