Most mit csináljak? Nincsen beleszólásom? Mit mondjak?
ebben az évben, decemberben szalagavatózom
annyira várom már:)
lány vagyok
És most azon áll a balhé a suliban hogy van kb 10keringős lány vagy12, és kiskunlacházára mennénk ruhát bérelni kedvezményesen. ÉS minden lánynak ugyanolyan ruha lenne.
Szóval kiválasztanak egy fazont és mindenki ugyanolyat kap.
Hát ugyebár eleve a szüleink perkálnak.
Nem azért de én mindig arról álmodoztam hogy pánt nélküli-fűzős ruhában fogok keringőzni. És most frankón nincsen beleszólásom abba hogy mit veszek fel a saját szalagavatómra?:O
Holott MI fizetünk érte... és a tanárok döntik el, avgy épp más? o.O
Persze nem ez a legnagyobb bajom, de idegesít
Szerintem bármibe beleszólhatsz, ha eléggé céltudatos vagy. :)
A mi osztályunk nem a ruhán veszett össze, hanem sokkal nagyobb dolgon. Két különböző táncot akartunk táncolni. Így aztán nem is lett megegyezés... különváltunk. A fele ezt a másik fele azt táncolta.
De volt ám vita meg minden...
Szóval érd el amit akarsz, mert ez a te napod! Senki sem kényszeríthet rád olyan ruhát amit nem akarsz viselni. Ha csak neked lesz egyedül pánt nélküli, akkor mi van?! Az a lényeg hogy te jól érezd magad.
"Szóval érd el amit akarsz, mert ez a te napod!"
Kicsit vitatkoznék... Nemcsak az ő napja, hanem az egész osztályé. Nehéz, sőt írták, hogy sokszor lehetetlen az egyesség, de mégiscsak meg kéne próbálni, ahelyett, hogy fújjoljanak rá, vagy ő a többiekre.
A szalagavatón szerintem minden suliban egyenruhában vannak, legalább is felénk így volt:D
Az esküvői ruha miatt szerintem se aggódj, mert egyformát nem fogtok találni, a varratás meg nem olcsó dolog, és abba nem minden szülő megy bele. Szerintem beszéljetek össze a csajokkal. Egyébként meg mit csinálnak, ha te nem bérelsz olyan runhát?! Nem engednek táncolni? Az egyik válaszoló írta, hogy el tudja képzelni, milyen lehet az a pánt nélküli fűzős ruha...én még nem láttam Qrvás menyaszonnyi ruhát, küldenél róla linket?
kedves 16:10es mindenkinek más az ízlése, nekem igenis a fűzős pántnélküli menyasszonyi és koszorúslány ruhák tetszenek, ez itt a 21.század.
ez a ruha is pánt nélküle és gyönyörű:
vagy éppen ez, igazán nőies. ráadásul választani tudni kell:
[link] javítom mert a 2 u.a.
:
w=722&sz=436&hl=hu&start=94&zoom=1&tbnid=rh0GGvXykBDM5M:&
tbnh=151&tbnw=65&prev=/images%3Fq%3Df%25C5%25B1z%25C5%2591s%2Bmenyasszonyi%2Bruha%26um%3D1%26hl%3Dhu%26safe%3Doff%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D766%26tbs%3Disch:10%2C1954&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=597&vpy=189&dur=879&hovh=341&hovw=148&tx=109&ty=280&ei=V-SpTKKpCtDBswaEqsGNDA&oei=POSpTOabFNHIswaatI3ADA&esq=4&page=4&ndsp=33&ved=1t:429,r:12,s:94&biw=1280&bih=766
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!