Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Nincsen...

Most mit csináljak? Nincsen beleszólásom? Mit mondjak?

Figyelt kérdés

ebben az évben, decemberben szalagavatózom

annyira várom már:)

lány vagyok

És most azon áll a balhé a suliban hogy van kb 10keringős lány vagy12, és kiskunlacházára mennénk ruhát bérelni kedvezményesen. ÉS minden lánynak ugyanolyan ruha lenne.

Szóval kiválasztanak egy fazont és mindenki ugyanolyat kap.

Hát ugyebár eleve a szüleink perkálnak.

Nem azért de én mindig arról álmodoztam hogy pánt nélküli-fűzős ruhában fogok keringőzni. És most frankón nincsen beleszólásom abba hogy mit veszek fel a saját szalagavatómra?:O

Holott MI fizetünk érte... és a tanárok döntik el, avgy épp más? o.O

Persze nem ez a legnagyobb bajom, de idegesít

2010. okt. 4. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem bármibe beleszólhatsz, ha eléggé céltudatos vagy. :)

A mi osztályunk nem a ruhán veszett össze, hanem sokkal nagyobb dolgon. Két különböző táncot akartunk táncolni. Így aztán nem is lett megegyezés... különváltunk. A fele ezt a másik fele azt táncolta.

De volt ám vita meg minden...

Szóval érd el amit akarsz, mert ez a te napod! Senki sem kényszeríthet rád olyan ruhát amit nem akarsz viselni. Ha csak neked lesz egyedül pánt nélküli, akkor mi van?! Az a lényeg hogy te jól érezd magad.

2010. okt. 4. 15:56
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
El tudom képzelni milyen lenne az a pánt nélküli fűzős ruha,a szalagavató nem az utcasarok a fűzős ruhák oda valók nem szalagavató ünnepségre,szerintem helyes ha a tanárok döntenek,ha rátok biznák ordas r*bancnak öltöznétek.
2010. okt. 4. 16:00
 13/22 anonim ***** válasza:

"Szóval érd el amit akarsz, mert ez a te napod!"

Kicsit vitatkoznék... Nemcsak az ő napja, hanem az egész osztályé. Nehéz, sőt írták, hogy sokszor lehetetlen az egyesség, de mégiscsak meg kéne próbálni, ahelyett, hogy fújjoljanak rá, vagy ő a többiekre.

2010. okt. 4. 16:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Aki nem ért hozzá az minek válaszol? A szalagavatón van a sima avatás amikor szalagot tűznek a diákokra és van a keringő. A szalagos résznél osztályonként egyforma kosztümben vannak a lányok, a keringőre pedig esélyi ruhát vesznek fel, általában olyat, mint a menyasszonyi ruhák és ezt nem szokták egyformára csináltatni, mert ez nem egy egyenruha, hanem egy sima alkalmi ruha. A kosztümben érettségiznek és ballagnak is utána, de ez egy sima estélyi egy keringőre, amit a diákok szülei állnak és nem kell egyformának lennie, szóval alapból nem értem mire ez az elgondolás hogy egyforma és hogy nem is ők döntenek. Ki se fizetném...
2010. okt. 4. 16:04
 15/22 anonim ***** válasza:

A szalagavatón szerintem minden suliban egyenruhában vannak, legalább is felénk így volt:D

Az esküvői ruha miatt szerintem se aggódj, mert egyformát nem fogtok találni, a varratás meg nem olcsó dolog, és abba nem minden szülő megy bele. Szerintem beszéljetek össze a csajokkal. Egyébként meg mit csinálnak, ha te nem bérelsz olyan runhát?! Nem engednek táncolni? Az egyik válaszoló írta, hogy el tudja képzelni, milyen lehet az a pánt nélküli fűzős ruha...én még nem láttam Qrvás menyaszonnyi ruhát, küldenél róla linket?

2010. okt. 4. 16:06
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Én láttam sajnos barátnőm esküvőjén,na az az volt,elhiheted.Nem oda illő volt igaz hogy fehér volt,de inkább az utcasarokra illet volna ,mint a templomba.
2010. okt. 4. 16:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Sulinként változó, hogy mikor milyen ruhában vannak...
2010. okt. 4. 16:15
 18/22 A kérdező kommentje:

kedves 16:10es mindenkinek más az ízlése, nekem igenis a fűzős pántnélküli menyasszonyi és koszorúslány ruhák tetszenek, ez itt a 21.század.

ez a ruha is pánt nélküle és gyönyörű:

[link]

2010. okt. 4. 16:25
 19/22 A kérdező kommentje:

vagy éppen ez, igazán nőies. ráadásul választani tudni kell:

[link]

2010. okt. 4. 16:26
 20/22 A kérdező kommentje:

[link] javítom mert a 2 u.a.

:

w=722&sz=436&hl=hu&start=94&zoom=1&tbnid=rh0GGvXykBDM5M:&

tbnh=151&tbnw=65&prev=/images%3Fq%3Df%25C5%25B1z%25C5%2591s%2Bmenyasszonyi%2Bruha%26um%3D1%26hl%3Dhu%26safe%3Doff%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D766%26tbs%3Disch:10%2C1954&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=597&vpy=189&dur=879&hovh=341&hovw=148&tx=109&ty=280&ei=V-SpTKKpCtDBswaEqsGNDA&oei=POSpTOabFNHIswaatI3ADA&esq=4&page=4&ndsp=33&ved=1t:429,r:12,s:94&biw=1280&bih=766

2010. okt. 4. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!