Irigység családon belül? Mi a megoldás? Megbeszélni vagy elengedni a fül mellett?
Nem kever az anyám semmit, de csak elmondhatja, hogy megőrül már, hogy napok óta faggatva van, meg hallgatja, hogy mennyire felesleges az autóm. Ne mondd már, hogy szerinted normális dolog napokon át ezen pörögni...
Mondta a férjének, hogy fejezze már ezt be, semmi köze/közük hozzá. Olyankor sértődötten elvonul, de másnap kezdi megint.
Nem akarom én meghatározni, hogy mit éreznek. De tegyék csendbe legalább, mert nincs kedvem hallgatni ezt a szenvedést abban a 2-3 napban, mikor ott vagyok.
Pl. kérd meg anyukádat, hogy ne mondja el ezeket mind neked. Nem is értem. A férje neki mondja ezeket, nem neked. Nem is illik továbbmondani.
A mostohatestvérnek meg amikor ilyet mond, válaszolj valami szintén "vicceset". De külön megbeszélni nem kell.
Mi lenne azon tény, hogy naponta kérdezgeti anyától, hogy mennyi volt az autóm?:D
Az ára tény, nem? Tény, hogy nagyot vettél, tény, hogy drágát.
Az anyud férje személyesen kérdezte már tõled a leirtakat?
Vagy csak az anyud amit elmond neked?
Lehet az anyud is rigyli tõled, amit veszel.
Mindenki irigy már a mai világban, de sajnos a tapasztalatom szerint azok az emberek a legirigyebbek,akiknek bõven van.Nem birja elviselni,ha a másik is feljebb tud lépni egy fokkal.
17, nem te, nem én fogjuk megmondani, mihez van köze és kinek.
Nekünk sincs hozzá semmi közünk, mégis itt beszélgetünk róla, nem? Akkor talán a családban is lehet téma...
Engem pl marhára nem zavar, ha bárki a családból azon agyal, mennyiből mentem nyaralni. Agyljon rajta, nekem ettől nem lesz se jobb, se rosszabb.
Nem vagyok én a gondolatrendőrség, hogy megszabjam, mi miről beszélhet.
Tőlem is kérdezte, konkrétan folyamatosan ez volt a témája, amíg ott voltunk. Anyával megbeszélek mindent, nem gondolom, hogy titkolnia kéne.
Azt nem értem, hogy a 16-os miért védi ennyire ezt az irigy bandát. Igen, tény az ára, ettől függetlenül semmi köze nincsen hozzá. Akkor sem, ha az év 365 napján megkérdezi háromszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!