Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Társasház - panel - magánház?...

Társasház - panel - magánház? Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Lakást szeretnénk vsárolni a párommal a tavasszal. De nagy dilemmák vannak a milyet kérdésen. Próbáltunk már észérvekkel dönteni egyik-másik mellett, de eddig nem sokra jutottunk. A párom munkája és az enyém is géphez kötött, otthon végezhető, tehát a távolság nem akadály. Minimum két szobás nappalis lakáson gondolkodunk. Magánházba a kert miatt szeretnénk menni, meg a saját udvar és egyebek, viszont nem vagyunk egy olyan szomszédolós típus, szívesebben laknánk olyan környéken ahol nem lehet "utca" hírével lenni. A társasház tökéletes lenne, viszont ár ügyileg egy 50nm-es is kerül annyiba mint egy magánház. Így hát el gondolkodtató valyon megér egy "lyuk" ennyi pénzt. A panel nem az esetünk, bár hasonló mint a társasház, de még sem ugyanaz a környezet. Viszont itt kapható árban megfelelő és méretre is elég jó lakás. Ti milyen házban laktok és mi tapasztalatotok?

Ár ügyileg kb 15 millió ft-ot szánunk lakásvásárlásra.

2010. okt. 2. 19:17
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Hát én sajnos kertes házból kényszerültem panelba, aztán társasba. Az igazság az, hogy menekülnék ha tehetném, mert nekem is sok hogy ki mikor pisil, mos, vagy neveli a hisztis gyerekét.Már a hajnali zuhanyzás munkába menet előtt, nem tetszését keltette a szomszédomnak. Szóval nem 1 leányálom. Ahogy írod mennyit szántok rá, abból 1 kis barátságos kis kertest kaptok ami, ha akarjátok idővel bővíthető. Persze én ezt tenném, de a ti döntésetek.
2013. márc. 18. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!