Hisztek a mindent elsöprő, elsőlátásra szerelemben, ami aztán életetek végéig tart? Vagy abban, hogy létezik az az ember, akivel tökéletesen összepaszoltok, és ha végre megtaláljátok egymást, akkor azt tudni fogjátok, és örökre együtt maradtok?
Az első látásra szerelemben talán nem hiszek, de az örök szerelemben igen.
Csak kevesen találják meg, és aki megtalálja, az is könnyen elveszíti, ha nem hajlandó tenni érte.
Egyébként nem feltétlenül jó az örök szerelem... mert ha meghal az illető, és évek telnek el, hiába próbálsz új életet kezdeni, mindig ő fog eszedbe jutni, egy dalról, egy falevél lehullásáról, bármiről.
amikor először találkoztam a párommal, akkor nagyon megmozdult bennem valami. éreztem, hogy meg kell ismernem.
aztán már aznap este (kicsit alkoholos mámorban úszva) ment a nagy smárolás :D
azóta együtt. talán menni fog a következő 50 év is. :)
Nem első látásra lettem szerelmes, hanem amikor jobban megismertem. De egy életre. Fantasztikus összhang van köztünk, és teljes elfogadás .Mintha a testem másik fele lenne, ahogy a Genezis írja: lesznek ketten egy testté. Mi örökre együtt maradunk, ez teljesen egyértelmű.
Sajnos nem mindenkinek adatik ez meg. Az unokahúgom éppen válik. Nagyon sajnálom őket.
Én eddig olyat éltem át, hogy amikor először találkoztunk, tudtam, hogy valamiért összetartozunk. Annyira jól éreztem magam vele. Aztán jó néhány órákig beszélgetős találkozás után már azt éreztem, hogy beleszerettem. Szóval nem első látásra szerelem volt, hanem első látásra "összetartozás-érzés". De mai napig úgy gondolom, hogy vele fogom leélni az életem.
Volt már olyan is, amikor azt éreztem, hogy első látásra szerettem bele valakibe, de utólag rájöttem, hogy mivel mélyebben sosem tudtam megismerni az illetőt, mert sosem "jöttünk össze" és sosem beszélgettünk hosszabb ideig, így az érzés inkább volt rajongás, mint szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!