Mit tegyek, hogyha már rendesen viszolygok a testvéreimtől?
Én már régen elkerültem otthonról, de van egy 17 és egy 15 éves tesóm (akkor költöztem el, amikor a legnagyobb tesóm 9 éves volt).
Rettenetesen lusták, mindent rájuk hagytak anyámék, követelőznek és undorítóan visszaélnek mindennel. Többször próbáltam már anyámékkal is beszélni meg velük is, de anyámék tehetetlenek, ők meg hlyék. Olyan nagy arcuk meg szájuk van, hogy alig férnek be az ajtón. Az öcsém még hagyján, ő dolgozik meg segít néha apámnak, de a húgom az állandóan döglik az ágyban. Anyámmal kiabál, hogy miért most mos fel, mert nemsokára jön a palija, ezt már rég meg kellett volna csinálni. Meg ne most teregessen ki, mert akkor a csávó látni fogja a kimosott bugyikat meg boxereket, ha bemegy a fürdőbe. Már ekkor kinyílt a zsebemben a bicska, de akkor durrant fel az agyam, amikor okosórát kértek, megkapták, és az öcsém azon háborgott, hogy miért olyat vettek neki. Pedig doszta elég lenne neki az is, még sok is, mert állandóan a telefonjait is tönkreteszi (eltöri, beleboxol egyet, stb.)
Ha jól értem, nem laksz otthon, nem velük élsz = nem a te problémád.
Az ilyen gyerekek, ha felnőnek, majd az élettől megkapják azt a pofont, ami még észhez térítheti őket, ha már a szülői nevelés megbukott.
Bár a leírtak alapján csak nagyszájúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!