Nem tudok este rendesen aludni az anyumtól, milyen megoldás van erre?
Én felkelés és elkezdenék tenni-venni a szobámban, mintha reggel volna (rádió, teafőzés, szendvics készítés, stb.). Garantált, hogy még fogja kérdezni, miért nem alszol, te pedig mond meg neki, hogy mivel mindig felkelsz a fürdésére és nem tudsz visszaaludni, gondoltad, hasznosan töltöd reggelig az időt.
Hidd el, venni fogja a lapot.
És?
Ne szabd már meg neki, hogy mikor zuhanyozzon, én is szeretek lefekvés előtt! (ami lehet hajnali 3 akár) megejteni egy zuhanyt.
Miért? Mert okés, nyolckor lefürdök, szuper, csak épp pl. nyáron a lefekvésig lévő x idő alatt háromszor izzadok szarrá.
Szép is lenne, ha a gyerekem megszabná, mikor mehetek zuhanyozni :D
"Szép is lenne, ha a gyerekem megszabná, mikor mehetek zuhanyozni :D"
Egy gyerek is emberi lény, ott lakik, minimum ugyanolyan jogai vannak. Az régen rossz ha valaki alsóbbrendű lényként kezeli a saját gyerekét, akinek kuss a neve.
Amúgy egyrészt felverném én is hajnal 4-5-kor, hagy érezze a törődést.
Illetve a füldugó tényleg jó megoldás, aprópénzbe kerül és rengeteget segít. Én már szinte csak azzal tudok jól aludni, mert mindig van valami zaj a környéken.
Ismerős.
Nálunk is hasonló sztorik vannak.
És itt nem a megszabásról van szó, hanem az élni és élni hagyni dologról.. Mindenki tekintettel van a másikra.. Egyes embereknek ez nem megy. Nálunk sem. Bezzeg, ha én hangoskodok, akkor tudnak szólni, magukat észre sem veszik. Vicc ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!