Van itt olyan aki kényszerből költözött el a családjától? 20F
Azért költöztem el mert ittak a szüleim,néha verekedtek is. (anyám és új férje) meg, meg loptak.
Igazi apámat tudom ki de sosem keresett ő is iszik.
Rezsi pénzt adtam haza +kaja de mivel ittak semmi sem volt elég.
Mikor szóvá tettem arra mentem haza hogy nincs meg a férretett pénzem és ellopták!
Anyám ugyan olyan hibás volt ebbe mint a férje!
-Azonnal költözz ha kell albérletbe is akár, ne várj senkire semmire.
Azzal búcsúztattak hogy hajléktalan leszek, menjek csak.
5évig albérleteztem 2 fundamentát fizettem +felvettem 1 személyi hitelt és vettem egy házat belőle.(még 2év és a hitel le tudva).
Van egy baszott nagy túra motorom és most veszek egy terepjárót.(ára megvan a kocsinak viszont csinállom a szem.autó jogsit addig nem akarok venni míg a papír nincs a kezembe) csak motorra van jogsim...
Élj sajat életet és mutasd meg nekik hogy te több vagy mint ők.
Haverokat felejsd el, mert csak hiénák.
Szülöknek se és senkinek se soha, ne adj pénzt ha a nyakadra járnak majd miatta, zavard el öket a p....!(más sem segít rajtad hidd el.)
Rám is irigyek, hogy totál nullából indulva nyaranta le járok a tengerre, sokaknak a balaton sem meg engedhető.
Egyszerű gyári munkás vagyok csak van eszem .
Sok szülő elfelejt szeretni ami a legfontosabb. :(
Pénzel ezt nem lehet ki vásárolni.
Van ismerősöm aki gazdag család béli gyerek ugyan így útnak eredt ott is ittak füveztek a szülők.
A srác velünk dolgozik a gyárban .
Iskolát abba hagyta a szülők agressziója miatt és elmenekült.
Jelenleg is albérletbe lakik.
Így teszik a szülők tönkre a gyerekeiket :(
11-es, amikor rendet rakok, meg kitakarítok, valóban nagyon zavaró és a munkámat semmibe vevő tahóság pl sáros cipővel bejönni, vagy kiszórni a lisztet, mosóport, etc.
Akkor mi a fsznak takarítottam ki?
Messze nem vagyok tisztaságmániás, de ahogyan én sem bromkodom szét a másik munkáját, elvárom, hogy az enyémmel se tegyék.
És igen, ilyen esetben inkább élek egyedül, fizetem a rezsit, és munka után kitakarítok, tudva, hogy tisztaság lesz.
Nem az, hogy munka után kitakarítok, és utána a kedves xy összemocskolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!