Vannak itt olyan papucsférjek, akik szeretik ezt a szerepet nem kényszerből viselik el?
Nők,ti mit gondoltok a papucsférjekről?
Aranyosak vagy inkább ne kategória?
A kényszert arra értem,ha pl az "anyósnál lakunk" férjnek kuss a neve.
Én ismerek ilyet.És nincs hová mennie,mert a szülei nem élnek,és van 3 gyerek,és hát azokat el kell tartani.
Ott viszont a nő dirigál,mivel az ő anyjánál laknak.
na ő ezt nem igen élvezi.
én olyanokra gondolok,ahol szeretik ezt a szerepet.
Ahogy a válaszoló is leírta, a papucsférjek nagy százaléka azért papucs, mert így kényelmesebb neki. Nem kell döntéseket hoznia. Élheti a lusta mindennapjait.
Én nem szeretem, ha egy embernek nincsen önálló véleménye és nem áll ki magáért.
Fiatalon nem bírtam volna elviselni egy nyámnyila fazont, a macsók jöttek be, úgy 40 éves koromig.
Rá is fáztam többszörösen.
Ma már, jócskán 40 fölött, egy "papuccsal" élek és ez mindkettőnknek tökéletesen megfelel.
Neki nagyon kényelmes, én meg mivel sokat voltam egyedül és megszoktam az önállóságot, szeretem a kezemben tartani a dolgokat.
Idáig (15 éve) nem volt okunk megbánni ezt a felállást.
A papucsférjek férfiatlanok, kevés bennük a tesztoszteron, el vannak nőiesedve és nincs megfelelő önbizalmuk. Emellett persze lehet hogy még pluszban lusták és igénytelenek, de nem feltétlenül. Ami biztos az az, hogy bátortalanok, nem mernek kiállni a véleményük, az igazuk mellett, nem hisznek az egyenjogúságban, úgy gondolják, kevesebbet érnek, mint az asszony.
A papucs férjek mellett a nők nem boldogok, annak ellenére, hogy a papucs mindent megtesz, titokban igazi férfira vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!