Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki kényszerből...

Van itt olyan aki kényszerből költözött el a családjától? 20F

Figyelt kérdés
Én az környezetre igénytelen családtagjaim miatt fontolgatom, pedig alapjáraton nem szeretnék elköltözni egyelőre, de a sok aprósággal kikészítenek, nincsenek tekintettel a másikra.
2022. dec. 15. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én vagyok a környezetemre igénytelen családtag. engem meg a tisztaság- és rendmániával készítettek ki, amikor már az se mindegy, hogy a toll nyele jobb vagy bal felé áll.
2022. dec. 15. 22:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Én nem ilyen szintű tisztaságra gondoltam.. Nem csak tisztaságmániás és igénytelen van.
2022. dec. 15. 22:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz igénytelen alatt?
2022. dec. 15. 22:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Akkor költözz ha neked igy nem jo.
2022. dec. 15. 22:42
 5/15 A kérdező kommentje:

#3 Pl Anyámnak az igénytelensége, hogy mosásnál szétszórja a mosóport még a padlóra is, aztán moshatok fel utána meg a gépet is törölhetem át, mert nem akarom a mosott ruhámat mégegyszer megforgatni a szétszórt mosóporjában kivételkor.

Minden szennyest szét hagynak vagy a kommunális kukát telerakják pet palackokkal úgy hogy még szét se préselik aztán csodálkoznak, hogy milyen hamar megtellik, pedig van külön szelektív gyűjtő kuka, erre van, hogy rám panaszkodnak, hogy ha már otthon vagyok miért nem viszem ki, én nem ezzel akarom a pihenőidőmet elcseszni. Meg van egy bátyám aki már betegesen rendetlen de ő más téma, arra már anyám is panaszkodik. Én magam után mindent elpakolok, mosogatógépbe a koszos tányért stb ők a mosogatóba beledobják ahelyett, hogy rögtön a gépbe raknák.. meg az előszobai fogason is van vagy 100 ruhája anyáméknak, mint valami szekrény, annak ellenére, van vagy 5 szekrényük a házban. Ha jön egy vendég nem tudja felakasztani a kabátot. Meg sokszor igénytelenül mosogatnak, sokszor zsíros koszosak az evőeszközök majd úgy rakják el, a mosogatógépet igénytelenül telepakolják, minden alkalommal át kell néznem a dolgokat, mert elég kellemetlen vendégnél, hogy foltos poharat adok neki.

2022. dec. 15. 22:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig úgy voltam vele, hogy életem végéig élnék a szüleimmel, mert kapcsolatom sincs, jól kijottem velük és miután tesóm elköltözött mégjobb lett a környezet, a hangulat stb. Nem is sürgettek soha hogy menjek meg stb de olyan egy éve megváltoztak. Van egy fogadott tesóm kb 2015 óta még ő is hülye lett, kiállhatatlan. Anya folyamatosan ideges, túlvállalja magát, mindenkit hajt, van hogy 2 hét folyamat kiabálás van és munka megállás nélkül mert néha már magának generál dolgokat. Fogadott tesóm éjjel nappal a nyakamon van, egy zacskó chipset nem ehetek meg egyedül mert kb kieszi a kezemből és ha nem sikerül kérnie amíg van bármiből amit eszek hallgathatom hogy ő rá nem is gondoltam. Egy energiaitalt nem ihatok meg mert jön a feléért és minden családtaggal eljatsza és ezen is mennek a viták. Apám folyamat ideges, nem tudunk körülötte lenni annyira szid minket sokszor random is, ha már körülötte vagyunk. Mogorva és nem csinál semmit, néha főz vagy elmosogat maga után és egész nap tv-t néz, majd ha szólok neki szinte nekem jön és mindenki úgy van vele hogy hagyjuk rá, csak én nem. Ez mellett amiért nyugodtan akarok élni és nem megőrülni köztük, aminek hangot is adok kb hajtanak itthonról én pedig gőzerővel keresek frissen kijőve a sulibol egy olyan munkahelyet amivel el tudok élni egyedül egy két szobás kis lyukban, egyedül. Nem akartam kiköltözni még évekig és rá is értem volna de mennem kell ha ep eszű akarok maradni, mert őket ez a helyzet nem zavarja, csak engem.
2022. dec. 15. 22:56
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, én is így élek :D
2022. dec. 15. 23:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, + infó: próbálok segíteni anyumnak, de sosem elég amit teszek és nyitni is apu felé, de nem akar változtatni, egy kiadós balhé után kicsit kedvesebb kb fel napig és megint kezdődik a lustaság, más takarít meg stb helyette, a vita És ugyanez. Tesóm is egy kétszínű állat, hiába próbálok eltekinteni ettől a kaja hóborttól, megbízhatatlan, sokszor keresztbe tesz és ne hagy soha egyedül. Mindig próbáltam mindenkinek millió esélyt adni de ugyanaz lett a vége az egésznek. Most elkezdték azt, hogy nem törődnek velem, csak létetek közöttük mert én nem akarok ebbe lenni és lehúzzák a mentális egészségem. Szóval lényegében próbálkozom/ próbálkoztam és az előző kommentem alapján ez nem tűnt annyira nagy dolognak ( az indokom) de talán most részletesebb és érthetőbb és hogy azért próbáltam menteni a menthetőt.
2022. dec. 15. 23:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kenyszerbol, de nem ilyesmi miatt. Amugy is leleptem vna hamar, de jobb lett vna suli utan, nem 19 evesen 😀 de megoldottam enis es vegulis jol jottem ki
2022. dec. 15. 23:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kényszerből, mert mostohaanyám nárcisztikus, passzív-agresszív + OCD-s, szóval annak minden szépségével.

Nem részletezem, kisregény tudnék írni róla, miért mentem el - és tízéve kb vissza sem nézek.

2022. dec. 16. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!