Van itt olyan aki kényszerből költözött el a családjától? 20F
#3 Pl Anyámnak az igénytelensége, hogy mosásnál szétszórja a mosóport még a padlóra is, aztán moshatok fel utána meg a gépet is törölhetem át, mert nem akarom a mosott ruhámat mégegyszer megforgatni a szétszórt mosóporjában kivételkor.
Minden szennyest szét hagynak vagy a kommunális kukát telerakják pet palackokkal úgy hogy még szét se préselik aztán csodálkoznak, hogy milyen hamar megtellik, pedig van külön szelektív gyűjtő kuka, erre van, hogy rám panaszkodnak, hogy ha már otthon vagyok miért nem viszem ki, én nem ezzel akarom a pihenőidőmet elcseszni. Meg van egy bátyám aki már betegesen rendetlen de ő más téma, arra már anyám is panaszkodik. Én magam után mindent elpakolok, mosogatógépbe a koszos tányért stb ők a mosogatóba beledobják ahelyett, hogy rögtön a gépbe raknák.. meg az előszobai fogason is van vagy 100 ruhája anyáméknak, mint valami szekrény, annak ellenére, van vagy 5 szekrényük a házban. Ha jön egy vendég nem tudja felakasztani a kabátot. Meg sokszor igénytelenül mosogatnak, sokszor zsíros koszosak az evőeszközök majd úgy rakják el, a mosogatógépet igénytelenül telepakolják, minden alkalommal át kell néznem a dolgokat, mert elég kellemetlen vendégnél, hogy foltos poharat adok neki.
Kényszerből, mert mostohaanyám nárcisztikus, passzív-agresszív + OCD-s, szóval annak minden szépségével.
Nem részletezem, kisregény tudnék írni róla, miért mentem el - és tízéve kb vissza sem nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!