A család nem vesz figyelembe, és minden terhet rám raknak, mit csináljak?
11-es 17-es, életében nem találkozott a te - a mi - problémánkkal, szóval engedd el, amiket ír.
Sajnos amíg nem tudsz költözni, ez marad.
TE hiába szeretnél egyedül lenni, amíg a családod szerint erősnek kell lenned, addig kéretlenül is mindent rád pakolnak majd - mert NEKIK úgy könnyebb.
Hogyha úgy érzed, hogy sok, írhatsz. Segíteni érdemben nem tudok, de ismerem ezt az érzést.
(2-3 as voltam)
Köszi, hogy írtatok!
Mondtam anyámnak,és igazából az lett, amire számítottam. "Mi egy család vagyunk, össze kell tartani, de jól van akkor, ha te nem így gondolod. Majd megfogod bánni, hogy viselkedtél, de akkor már késő lesz."
Nem tudom elengedni a fülem mellett, itt zokogok, rosszul vagyok nagyon.
Már bocsánat, de nem tűnik valósnak a kérdés.
Mert az elég elképzelhetetlen, hogy még a temetés előtt így írjon a legidősebb gyerek. Más a tennivaló ilyenkor.
Azt mindenkinek látnia kell, hogy egy 17 éves gyerek már felnőtt méretű, akár dolgozhatott is volna már végzett szakmunkásként.
A rokonok -ha apja korabeliek- erre gondolva mondják, amit mondanak. Az anyukája is.
Arról se volt szó, hogy hiányzik az apja, és milyen viszonyban voltak. Vagy hogy mi van temetéssel, ki tudják-e fizetni, stb. Pedig amikor elveszíti az apját az ember, ezen gondolkodik, nem azon, hogy VELE ki mennyit foglalkozik, hogy NEKI mi kellene.
Lehet, hogy csak reklám a kérdés, hogy emberek, menjetek pszichológushoz. Mindenki járjon pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!