Ti hallgattatok a család véleményére név választásnál? Ketten döntöttetek vagy figyelembe vettétek ha valami nem tetszett?
Ketten döntöttük el,és csak akkor tudta meg a család,amikor megszületett.
(oka volt,mindkettőnk családja elég beleszólós,így nálunk muszáj mindent utólag elmondani,mert nem értenek a szép szóból)
Bővebb családnak tuti nem mondjuk el csak ha megszületik..
Nálunk még csak tervben(1-2 év) van a gyerek, de múltkor felvetődött hogy milyen típusú nevek tetszenek (anyós párjának unokája született)@a sógorom és sógornőm minden nevet kikezdtek, már most, pedig semmi konkrétumot nem mondtam, iszen csak egyszer egyszer amibe belefutottam nevek, és kicsit jobban megtetszettek..
Rebeka (hozzáteszem kilőve, mert unokatesőm, és az anyós párjának unokája is Rebeka lett)de már így is kikezdtek (Uhrin Benedek miatt, hogy tuti csúfolnák..persze a valaszom az volt, hogy akit akarnak úgy is fognak, br kivancsiságból rákérdetpztem a 15 éves nokatesőra, ogy hogy áll ezzel a csufolással...hát még a zenét sem hallotta sosem, sőt Uhrin Benedekrőo sem)
Nh mindegy csak a példát írtam le, hogy még semmi sincs és már belekötnek, ekkor eldöntöttem, hogy csak és csakis a kettőnk döntése alapján, és max a végleges nevet mondjuk el, de talán azt sem, csak ha megszületett...
Ráadásul a mi gyerekünk, majd a sajátjuknál adnak nekik tetszőt, vagy már megolt erre a lehetőségük:) mindenkinek úgysem fog tetszeni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!