Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék egy 50 éves...

Mit tehetnék egy 50 éves tiktok függő anyukával?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon rákattant erre az alkalmazásra, mindennap tesz fel videókat önmagáról, ahogyan bohóckodik. Milliószor próbáltam már megbeszélni vele, hogy hagyja abba, mert ami az interneten marad, az ott marad örökre.

Pluszban a gúny tárgya lettem a közönségben emiatt. Minden ismerősöm nézi,és nevetnek. Ő pedig érthetetlen, és továbbra is folytatja, még nagyobb erőbedobással.

Van e valaki hasonló cipőben, mint én? Esetleg miféle megoldást lehet találni e ügyben?

22L

2022. dec. 11. 11:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos lehet hogy nem tudsz kezdeni vele semmit, de nagyon szurkolok neked!!
2022. dec. 11. 15:05
 22/27 A kérdező kommentje:

Lenne kérdésem azokhoz a negatív,támadó válaszolókhoz, hogyha az ő édesanyjuk is táncolna, énekelne az interneten, nagyon amatőr módon, vajon akkor is elfogadható lenne e számukra ez a függőség.

Az értelmes válaszadóknak pedig köszönöm az értelmes válaszokat.

2022. dec. 11. 17:02
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

Furcsa ismerőseid lehetnek, 16-20 év felett az emberek már nem szokták egymást a szüleik miatt szekálni...

Ha panaszkodsz nekik, hogy milyen az anyád és neked ez mennyire rossz, akkor szerintem nem fognak bántani. Anyudat viszont nem tudod megváltoztatni ilyen egyszerűen, meg talán sehogy sem.

2022. dec. 11. 17:10
 24/27 anonim ***** válasza:
60%
Teszek rá, ki mit mond, ha ő így jól érzi magát. Szép is lenne,ha csak profi énekelhetne, táncolhatna.
2022. dec. 11. 17:15
 25/27 anonim ***** válasza:
86%

Nem igen tudsz vele sokmindent kezdeni, én legfeljebb ordibalnek vele hogy fejezze be!!

Nyilván elismerésre vágyik, itt talán kap, de nyilván a háta mögött kirohögik

2022. dec. 11. 18:12
 26/27 anonim ***** válasza:
67%

Sok mindent nem tudsz vele kezdeni. Ő ebben leli örömét, amivel nincs feltétlen baj, ha nem zavarna téged.

Engem is zavarna fordított helyzetben.

Ülj le vele, és beszélgessetek erről őszintén. Ez máshogy nem fog menni.

2022. dec. 11. 18:24
 27/27 anonim ***** válasza:

"Elborzongok, mikor tiktokon látok idősebb embereket, akik szó szerint idiótát csinálnak magukból."

Én meg akkor, amikor fiatalok... Mert az anyukádnak legalább volt előtte negyvenvalahány normális éve, de aki fiatalon kezdi, annak csak a tiktok-élete lesz...

2023. márc. 25. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!