A szüleim tisztában vannak vele, hogy nem marad sok pénzem, ha kifizetem az albérletet, illetve mindig azt akarják ott legyek náluk. Mi értelme volt annak, hogy elküldjenek albérletbe? Másik szerintem az ember valahol még gyerek huszonévesen.
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 19:49
21/27 anonim válasza:
Meg tudnád magyarázni kérlek, hogy szerinted miért gyerek még az ember huszonévesen?
22/27 A kérdező kommentje:
Mert még éretlen annyi idősen, tapasztalatlan
2022. dec. 9. 21:45
23/27 anonim válasza:
Míg élnek a szüleid, gyerek maradsz. Utána árva leszel.
24/27 anonim válasza:
És szerinted a kortól függ, hogy valaki éretlen? Ha igen, akkor minimum mennyi idősnek kell lenni ahhoz, hogy érett legyen valaki?
25/27 anonim válasza:
Normális nőnek nem. 41pluszos mamáknak igen egy két menetre, de valódi normális párkapcsolatot senki se akar egy hisztis gyerekkel.
27/27 anonim válasza:
27 vagyok, családdal. 21 éves korom ota éltem egyedül. Én nagyon élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!