A szüleim tisztában vannak vele, hogy nem marad sok pénzem, ha kifizetem az albérletet, illetve mindig azt akarják ott legyek náluk. Mi értelme volt annak, hogy elküldjenek albérletbe? Másik szerintem az ember valahol még gyerek huszonévesen.
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 19:49
11/27 anonim válasza:
És tuti nem azon hogy majd harminc évesen gyerek vagy 🤣🤣
12/27 A kérdező kommentje:
Te is gyermek vgy
2022. dec. 8. 12:17
13/27 anonim válasza:
Jaj már megint te. Nem, nem vagy gyerek, felnőtt ember vagy. Nem elküldtek, hanem önálló embernek akarnak látni.
14/27 anonim válasza:
Nem vagy gyerek biológiailag, jogilag, de az írásod alapján agyilag igen és pont azt akarják, hogy nőlj már fel.
15/27 anonim válasza:
De remélem ha ekkora gyereknek érzed magad, a nőket is békén hagyod.
16/27 A kérdező kommentje:
Voltak nőim, de azok is 40+-ak
2022. dec. 8. 19:42
17/27 anonim válasza:
15ös, miért szerinted kellene a kérdező egy normális nőnek is? :-D
18/27 A kérdező kommentje:
Igen kellek
2022. dec. 8. 22:36
19/27 anonim válasza:
Huszonévesen már egyáltalán nem gyerek az ember. 19 voltam amikor külföldre, 2000+ km-re kellett költöznöm munka miatt.
Nőjj fel
20/27 A kérdező kommentje:
De az nagyon js
2022. dec. 9. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!